14 Mart Tıp Bayramı mesajları ile sağlık çalışanları onurlandırılıyor: Doktorlara, hemşirelere, sağlık çalışanlarına gönderebileceğiniz Tıp Bayramı mesajlları

14 Mart Tıp Bayramı mesajları ile sağlık çalışanları onurlandırılıyor. Türkiye’de modern tıp eğitiminin başladığı gün olan 14 Mart her yıl Tıp Bayramı olarak kabul edilir. Dünyada benzer kutlamalar, farklı tarihlerde yapılmaktadır. Çeşitli etkinliklerin yapıldığı bu anlamlı günde sağlık çalılşanlarını onurlandırmak isteyen vatandaşlar, Tıp Bayramı mesajını çeşitli mecralar üzerinden paylaşıyor. İşte doktorlara, hemşirelere, sağlık çalışanlarına gönderebileceğiniz Tıp Bayramı mesajlları...

Haberler 14.03.2023 - 11:46

  • 1
    Her yıl 14 Mart günü, dünya, sağlık çalışanlarını ve tıp alanında kaydedilen gelişmeleri onurlandırmak için Tıp Günü kutluyor. Dünyada farklı uygulamaları bulunan Tıp Bayramı, sağlık çalışanlarının emeğiniı ve tıp alanında kaydedilen ilerlemeleri kutlamak için bir vesile oluyor.
  • 2

    TIP BAYRAMI MESAJLARI

    "Tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun."

    "Büyük fedakarlıkla çalışan tüm hekimlerin ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı kutlu olsun!"

    "İnsan yaşamının kutsallığından ödün vermeden, sonsuz sabır ve üstün özveri ile çalışan Tüm Sağlık çalışanlarımızın "14 Mart Tıp Bayramı" kutlu olsun."
  • 3

    "Büyük özveriyle, günde yüzlerce hastaya yardımcı olan sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı kutlu olsun."

    "Hem pandemi döneminde hem de deprem dayanışmasında tek yürek olarak emek veren tüm hekim ve sağlık emekçilerine minnet borçluyuz. 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun."

    "Ülkemizin dört bir yanında; sağlıklı bir toplum için gecesini gündüze katan , her koşulda fedakarca çalışan tüm hekimlerimizin 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun."

  • 4

    "Bir insan için en değerli şey sağlıktır ve bizler sağlığımızı çok değerli sağlıkçılarımıza emanet ederiz. Tüm sağlık emekçilerinin Tıp bayramı kutlu olsun."

    "Sağlık hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılması için fedakarca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı kutlu olsun."

    "Hem deprem bölgelerinde, hem pandemi döneminde, iyiliği, umudu ve dayanışmayı yaşatan sağlık emekçilerimizin 14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız