Adliyede avukatlara saldırı

İstanbul’un Pendik ilçesinde 5 yıl önce öldürülen iş insanı Tekin Uğurlu’nun davasında, müşteki tarafı kararın ardından sanık avukatlarına saldırdı. Saldırıda avukat Barış Kalkan’ın vücudunda kırık oluştuğu bildirildi.

Haberler İHA 19.12.2023 - 17:29 Son Güncelleme : 19.12.2023 - 17:34

  • 1

    Pendik’te 5 yıl önce alacak verecek meselesi nedeniyle arkadaşı Mustafa Macit ve Melikşah Kalkan ile tartışan ve sonra ortadan kaybolan Tekin Uğurlu’nun cesedi, parçalanıp 3 torba halinde toprağa gömülü halde boş bir arazide bulunmuştu.

    HABERİN VİDEOSUNA GİT

  • 2

    12 Aralık’ta tarihinde görülen duruşmada kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık Mustafa Macit ve Melikşah Kalkan’ı kasten öldürme suçundan müebbet hapisle cezalandırılmasına hükmetti.

    Kararın ardından adliye koridoru karıştı.

  • 3

    KARARIN ARDINDAN AVUKATLARA SALDIRI

    Anadolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasının ardından müşteki tarafından Adem Uğurlu, Koray Uğurlu, Salih Uğurlu ve Nurettin Uğurlu sanık avukatı olan Barış Alkan, Mehmet Çimen ve Melike Dişli Kalkan’a saldırdı.
  • 4
    Saldırıda avukatlardan Barış Alkan’ın vücudunda kırık oluştuğu ifade edildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız