Aile yemeğinde amcasının vurduğu Elif kurtarılamadı

Adana’da Burak Yalçınkaya’nın, ağabeyi Hüseyin Yalçınkaya ve yeğeni Yağmur’u tabancayla öldürüp intihar ettiği olayda, ölü sayısı 4’e yükseldi. Burak Yalçınkaya’nın vurduğu 9 yaşındaki yeğeni Elif, yaşam mücadelesini kaybetti.

Haberler DHA 05.09.2023 - 11:41

  • 1

    Adana’da uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Burak Yalçınkaya’nın vurduğu 9 yaşındaki yeğeni Elif, yaşamını yitirdi.

    Olay, 29 Ağustos'ta saat 18.00 sıralarında, Yüreğir’de meydana geldi.

  • 2

    Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Burak Yalçınkaya, annesi Hacer Yalçınkaya ile aile yemeği için evlerine gelen ağabeyi Hüseyin, yengesi Esra ve yeğenleri Elif ile Yağmur Yalçınkaya'ya, çıkan tartışmada, tabancayla ateş açtı.

    Burak Yalçınkaya, daha sonra aynı tabancayı başına dayayıp, ateşledi.

  • 3

    Silah seslerini duyan mahallelinin ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hüseyin Yalçınkaya'nın olay yerinde öldüğü belirlendi, diğer yaralılar ise hastanelere kaldırıldı.

    Yağmur Yalçınkaya 30 Ağustos akşamı, Burak Yalçınkaya ise 31 Ağustos gecesi tedavi gördükleri hastanede öldü.

    Başından vurulan ve hastanede tedavisi süren Elif Yalçınkaya da tüm müdahalelere rağmen bugün, sabaha karşı yaşamını yitirdi.
  • 4

    Otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na getirilen Yalçınkaya’nın cenazesinin, işlemlerin ardından Buruk Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

    Elif’in ölümüyle olayda yaşamını yitirenlerin sayısı 4’e çıktı.

    Yaralı Hacer ve Esra Yalçınkaya’nın ise hastanedeki tedavileri devam ediyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız