AK Parti kampında telekulak önlemi

AK Parti'nin 22. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, bu yıl ilk kez Afyonkarahisar'da yapılacak. Toplantının gerçekleştirileceği NG Güral Termal Otel çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Haberler 10.05.2014 - 10:20

  • 1

    AK Parti kampında telekulak önlemi

    AK Parti'nin Afyonkarahisar'da düzenlediği istişare toplantıları öncesinde bakan yardımcısı kalp krizi geçirdi.
  • 2

    AK Parti kampında telekulak önlemi

    AK Parti'nin geleneksel olarak düzenlediği kamp, bu yıl ilk kez Afyonkarahisar'da yapılıyor. Afyonkarahisar’ın AK Parti için büyük önemi var. Zira, partinin kuruluş toplantıları burada gerçekleştirilmişti.
    AK Parti’li bakan ve milletvekilleri, toplantının gerçekleştirileceği NG Güral Termal Otel’e dünden itibaren gelmeye başladı.
    Toplantıda AK Parti’nin Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı yönünde istişareler yapılacak. Eğer Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Köşk’e çıkacaksa, başbakanlık koltuğuna kimin oturacağı da ele alınacak.
    Kampın açılışında Başbakan Erdoğan, bakan ve milletvekillerine seslenecek. Toplantı, Erdoğan'ın yarın yapacağı konuşmayla sona erecek.
  • 3

    AK Parti kampında telekulak önlemi

    Erdoğan'ın açılış ve kapanış konuşmaları haricinde basına kapalı gerçekleştirilecek toplantılar için olağanüstü güvenlik önlemleri alındı.

  • 4

    AK Parti kampında telekulak önlemi

    Birçok kapısı bulunan otele giriş-çıkış tek bir kapıdan sağlanıyor. Bu kapıya yerleştirilen üzeri kameralarla donatılmış özel bir araç, herkesi tek tek kaydediyor.

  • 5

    AK Parti kampında telekulak önlemi

    Otelin girişlerine hassasiyeti artırılmış X-Ray cihazları yerleştirilirken, sivil savunma ekipleri de binada kimyasal tehlikelere karşı ölçümler yaptı.
    Yasadışı dinlemelere karışı otelde "böcek" diye tabir edilen dinleme cihazlarına ilişkin aramalar yapıldı.

  • 6

    AK Parti kampında telekulak önlemi

    Oteldeki bütün odalar didik didik arandı. Prizler, telefonlar, hatta banyodaki aynalar bile incelendi.
    Otele günler öncesinden gelen Başbakanlık bilişim uzmanları, güvenli kablosuz internet ağı kurdu. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı toplantıları takip edecek gazeteciler için de özel kart bastırıldı.
  • 7

    AK Parti kampında telekulak önlemi

    Öte yandan, toplantılar başlamadan üzücü bir olay da yaşandı.
    Toplantılara katılan Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, sabah saatlerinde kalp krizi geçirdi.
    İlk müdahalesi AK Parti’nin doktor milletvekilleri ve sağlık görevlileri tarafından yapılan Metin, ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Metin’e anjiyo yapılacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız