Denizden çıktı, hayat kurtardı

Antalya'da boğulan ve 3 kez kalbi duran genç o sırada sahilde güneşlenen doktorun müdahalesi sonucu hayata döndü.

Haberler DHA 23.08.2016 - 15:33 Son Güncelleme : 23.08.2016 - 15:41

  • 1
    Burdur'dan tatil için Antalya'ya gelen 18 yaşındaki Oğuzhan Önal, ağabeyi ve ağabeyinin arkadaşları ile birlikte Konyaaltı Sahili'ne geldi. Bir süre sonra denize giren Oğuzhan Önal'ın açıkta yardım istediğini görenler cankurtarana haber verdi.
  • 2
    Ağabeyi ve arkadaşlarının da su içinde aradığı Oğuzhan Önal'a 10 dakika sonra ulaşıldı. Su içerisinde hareketsiz halde bulunan genç sahile çıkarılırken 112 ekibi olay yerine geldi. Sahilde bulunan ve adı öğrenilemeyen, ancak 112 ekibine anestezi uzmanı olduğunu söyleyen tatilci doktor gence müdahale etti.
  • 3
    Kalbi duran gence sağlık ekibi ile birlikte müdahalede bulunan anestezi uzmanı, 18 yaşındaki gencin başından biran olsun ayrılmadı. Gencin koluna takılan serumu yine tatilci bir hemşire tutarken, anestezi uzmanı Oğuzhan Önal'ı ambulansa kadar takip etti.
  • 4
    Sahilde ve ambulansta birer kez, kaldırıldığı hastanede de bir kez kalbi duran genç 15 dakikalık uğraşın ardından yeniden yaşama döndürüldü.
  • 5
    Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık bölümünü kazanan Oğuzhan Önal'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız