Günün öne çıkan 10 haberi (2 Temmuz 2018)

2 Temmuz 2018'de Türkiye ve Dünya'da hangi gelişmeler yaşandı? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler ntv.com.tr 02.07.2018 - 17:00

  • 1

    1. AK PARTİ'DEN 'AKŞENER'E BAŞKAN YARDIMCILIĞI' İDDİALARINA YANIT

    AK Parti Sözcüsü Ünal Akşener'e başkan yardımcılığı teklif edildiği iddiaları için "Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil" dedi.

  • 2

    2. "YEREL SEÇİMİN ERKENE ALINMASI ANAYASA'YA AYKIRI

    TBMM Başkanı Kahraman, yerel seçimlerin erkene alınmasının Anayasa'ya aykırı olduğunu, seçimin yapılacağı tarih hakkında hüküm bulunduğunu belirterek, "Genel seçimlerde yoktu ama mahalli seçimlerde var. Zaten geldi. Mart'a ne kaldı?" dedi.

  • 3

    3. YAVRU KÖPEĞİ YARALAYAN ŞAHIS YAKALANDI

    Mardin'de 2 aylık yavru köpeğe av tüfeğiyle ateş ederek yaralayan şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan, Yaralı yavru köpek, Mardin Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra tedavi için İstanbul Veteriner Tıp Merkezine gönderildi.

  • 4

    4. ATATÜRK'ÜN AFRİN'DE TARİHİ KARARGAHI BULUNDU

    Türkiye'nin terör örgütü YPG/PKK’dan temizlediği Afrin'in Racu beldesinde, Mustafa Kemal Atatürk’ün 1. Dünya Savaşı'nda kullandığı belirtilen karargah ortaya çıkarıldı.

  • 5

    5. SİVAS KATLİAMININ 25. YILI

    Sivas'ta 2 Temmuz 1993'te çıkan olaylarda yaşamını yitirenler, kentte düzenlenen programda anıldı. Bilim ve Kültür Merkezi'ne dönüştürülen eski Madımak Oteli'nde hayatını kaybedenlerin isimleri okundu ve kalabalık "Burada" diye bağırdı.

  • 6

    6. MTV İKİNCİ TAKSİT ÖDEMELERİ BAŞLADI

    Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) ocak ayında yapılacak ilk taksit ödemesi, 31 Ocak'ta sona erdi. MTV'nin ikinci taksit ödemesi ise 1-31 Temmuz tarihinde yapılacak. Peki 2018'de hangi araç sahibi ne kadar MTV ödeyecek? İşte yanıtı...

  • 7

    7. LGS'DE TERCİH DÖNEMİ BAŞLADI

    Liseye girişte kontenjanlar, yüzdelik dilim ve il sıralaması belli oldu. Sonuçlar E-Okul sisteminde.

  • 8

    8. "DÜNYANIN EN ŞANSSIZ ADAMI"NIN ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU

    M.S 79 'da Vezüv Yanardağı’nın patlamasının ardından farklı sebeplerle hayatını kaybeden insanların ölüm nedenini araştıran araştırmacılar "dünyanın en şanssız adamı olarak anılan adamın ölüm nedenini açıkladı.

  • 9

    9. MEGAN FOX ÇANAKKALE'DE

    Amerikalı oyuncu ve manken Megan Fox, bir belgesel çekimi için geldiği Çanakkale'de Troya Antik Kenti'ni ziyaret etti.

  • 10

    10. VEFATININ 18. YILINDA UNUTULMAZ KEMAL SUNAL KARAKTERLERİ

    Türk sinemasının komedi ustası Kemal Sunal, vefatının 18. yılında çeşitli etkinliklerle anılıyor. Oynadığı filmler ile hala daha sevilerek izlenen Kemal Sunal’ın en çok sevilen karakterlerini sizler için topladık. Bu karakterler arasında kimler yok ki; Hababam Sınıfı’nın İnek Şaban’ından bir çöpçüye, bir paşadan ağaya karşı gelen Feyzo’ya… İşte Kemal Sunal’ın unutulmaz karakterleri...

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız