Günün öne çıkan 10 haberi (29 Haziran 2018)

29 Haziran 2018'de Türkiye ve Dünya'da hangi gelişmeler yaşandı? Dolar ve euroda son durum ne? Teknoloji dünyasındaki yenilikler, sanat ve yaşama dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gereken 10 haber...

Haberler ntv.com.tr 29.06.2018 - 17:29 Son Güncelleme : 29.06.2018 - 17:42

  • 1

    1- "TERÖRÜ AYAKLARIMIZIN ALTINA ALARAK YOK EDECEĞİZ"

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim önümüzdeki dönemde de en büyük mücadelemiz ülkemizde terörle olacak. Terörü ayaklarımızın altına alarak yok edeceğiz ki milletimizin huzuru olsun, ülkemizde huzur hakim olsun" dedi.

  • 2

    2- BEYKOZ'DA ESKİ KUNDURA FABRİKASINDA YANGIN

    İstanbul’un Beykoz ilçesine bağlı Yalıköy’de bulunan eski kundura fabrikasında öğle saatlerinde yangın çıktı.

    Eski fabrikada yaklaşık 15 yıldır film, dizi ve müzik klipleri çekiliyordu. Mekanda ayrıca çeşitli konser ve sergilerin yanı sıra düğünler de düzenleniyordu.

  • 3

    3- CHP'DEN, EREN ERDEM'İN TUTUKLANMASINA TEPKİ

    CHP Sözcüsü Tezcan, Eren Erdem'in tutuklanmasına ilişkin, "PM üyemiz ve 26. Dönem İstanbul Milletvekili Erdem'in bu davanın sonunda aklanacağına inanıyoruz, hiçbir şüphemiz yok" dedi.

  • 4

    4- YKS HAKKINDA HER ŞEY

    Üniversiteye girişte uygulanacak yeni sınav sistemi YKS'nin birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) yarın, ikinci oturumu Alan Yeterlilik Testi (AYT) ile Yabancı Dil Testi (YDT) de 1 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek. Peki üniversiteye girişte yeni sistem nasıl olacak? YGS ve LYS'den farkı ne? İşte Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hakkında bilmeniz gerekenler...

  • 5

    5- ZEKANIZ ORTALAMANIN ÜZERİNDE Mİ?

    İnternette yayınlanan yeni bir kullancılara zor anlar yaşatıyor. Doğa, müzik, matematik, edebiyat ve astronomi hakkında 15 soru bulunan testin tamamına her 100 kişiden sadece 1’inin doğru cevap verdiği belirtiyor.

  • 6

    6- DÜNYA KUPASI SON 16 TURUNDA EŞLEŞMELER BELLİ OLDU

    Rusya'da 14 Haziran'da başlayan 2018 Dünya Kupası'nda grup maçları, 28 Haziran'da oynanan maçlarla tamamlandı. 8 grupta ilk 2 sırayı alan 16 takım, bir sonraki turda karşı karşıya gelecek. Tur atlayan takımlar Dünya Kupası'nda çeyrek finale yükselecek. İşte 2018 Rusya Dünya Kupası'nda son 16 turu eşleşmeleri, maçların günü ve saatleri... (Olası çeyrek ve yarı final eşleşmeleri)
  • 7

    7- HAFTANIN FİLMLERİ (29 HAZİRAN 2018)

    Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 2'si yerli 9 film vizyona girdi. (Ceren Ala filmleri değerlendirdi. / Ceren.ala@ntv.com.tr)

  • 8

    8- İNGİLTERE'Yİ KARIŞTIRAN KİTAP: SEKS HİKAYELERİ ORTAYA ÇIKTI

    İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth ve Prens Phillip’in seks hayatı ile ilgili bilgiler içiren The Quenn’s Marriage (Kraliçenin Evliliği) adlı kitap ülkeyi karıştırdı.

  • 9

    9- WHATSAPP'TAN EZBER BOZAN ÖZELLİK

    Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, grup sohbetlerini yeniledi. Platform grup yöneticilerinin yetkilerini artırdı.

  • 10

    10- OSMANLI'NIN SON DÖNEMİ VE TÜRKİYE’YE AİT FOTOĞRAF ARŞİVİ AÇILDI 

    Abu Dabi New York Üniversitesi bünyesinde kullanıma açılan, Orta Doğu’dan karelere yer veren 19 ve 20. yüzyıla ait fotoğraf arşivinin 5 bini Osmanlı dönemi ve Türkiye’ye ait kareler sunuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız