Henüz 12 yaşındaydı! Game of Thrones yıldızı: Uzun bir süre kaybolmuştum

Bir döneme damgasını vuran ve tüm zamanların en iyi dizileri arasında gösterilen Game of Thrones dizisi gündeme gelmeye devam ediyor. Dizide Arya karakterini canlandıran Maisie Williams, yaşadığı zorlukları anlattı.

Haberler 20.02.2024 - 15:23 Son Güncelleme : 20.02.2024 - 15:28

  • 1

    George R. R. Martin'in kitaplarından uyarlanan Game of Thrones dizisinin yıldızı Maisie Williams, dizinin dünya çapında üne kavuşmasının kendisini nasıl etkilediğini anlattı.

    12 yaşındayken Arya karakterini canlandırmaya başlayan oyuncu şimdi 26 yaşında. Gençlik yılları boyunca aynı karakteri canlandırmayı sürdüren oyuncu, The Sunday Times'a konuştu.

  • 2

    "ÇOK UZUN SÜRE KAYBOLMUŞTUM"

    İngiliz oyuncu "Çok uzun süre kaybolmuştum, öyle olduğumu biliyordum ve kimliğimi yerine oturttuğumu hissedemediğimde, bu bana çok rahatsızlık verdi" dedi.

  • 3

    "REDDEDİLMEK ÇOK ACI VERİCİ GELİYORDU"

    Hayatının o dönemini geride bıraktığını belirten oyuncu artık "kendinden emin olduğunu" dile getirdi.

    Küçük yaşlarda sete adım atan 26 yaşındaki Williams "Kendimle bağımı kaybettiğim zamanlar en kötü zamanlardı, kimliğinizi ve bu tür şeyleri bilmemek. Sanırım o noktada reddedilmek çok kişisel, çok acı verici geliyordu. Kendimi yalnızca diğer aktrislerle, insanların görünüşleriyle ve olabileceği kadar yıkıcı yollarla kıyaslardım" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız