Sır ölüm öncesi son görüntüler

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın tuvaletinde ölü bulunan İngiliz gazeteci Jacky Sutton'ın son görüntüleri ortaya çıktı.

Haberler NTV Haber 20.10.2015 - 20:34

  • 1
    İstanbul Atatürk Havalimanı'nın tuvaletinde ölü bulunan İngiliz gazeteci Jacky Sutton'ın son görüntüleri ortaya çıktı.
  • 2
    Eski BBC çalışanın ölümüne ilişkin soruşturma devam ediyor ancak bulgular intihar üzerinde yoğunlaşıyor.
  • 3
    Atatürk Havalimanı dış hatlar transit salonundaki tuvallette ölü bulunan İngiliz gazeteci Jack Sutton'ın, ölmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı.
  • 4
    Sutton, güvenlik kamerasının kaydettiği o görüntülerde, sırt çantasıyla Atatürk Havalimanı'nda görüntüleniyor. Bankoda işlemlerini yaptırıyor. Ancak giriş için yanlış bir turnikeye yönelince, görevli kendisini uyarıyor. İngiliz kadının, Dış Hatlar Terminali'nde zaman zaman çevresine baktığı görülüyor.
  • 5
    Londra merkezli Savaş ve Barışta Muhabirlik Enstitüsü'nün Irak Masası Başkanvekili olarak görev yapan Sutton, İstanbul üzerinden aktarma yaparak Erbil'e gidecekti. Ancak cumartesi günü, Atatürk Havalimanı'ndaki transit salonundaki tuvalette ölü bulundu.
  • 6
    Diğer yolcular tarafından ölü bulunan Sutton'ın ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor. İstanbul polisi Sutton'ın, "ayakkabılarının bağcıklarıyla intihar ettiği"ni düşünüyor. Havaalanı görevlilerinin ifadeleri de bu doğrultuda.
  • 7
    Tuvaletteki kabine giren sağlık ekipleri ifadesinde 'şahsın bağlı olduğu ipi kestik, tıbbi müdahale yaptık ancak solunumu ve kalbi durmuştu' dedi. Olay yerinde geçici ölüm raporu düzenlendi. O rapora herhangi bir darp izi olmadığı tespit edilmiştir yazıldı.
  • 8
    Polis, kamera görüntülerinde Sutton'ın başka biri tarafından izlenmediğini de vurguluyor. Yetkililer, Sutton'ın parası olmadığı için bilet alamadığı iddialarının da doğru olmadığını söyledi. İngiliz gazetecinin üzerinden 2300 euro çıktı.
  • 9
    Sutton'ın ölümü İngiliz basınında da geniş yankı buldu. Times gazetesi, Sutton'ın çalıştığı, Savaşta ve Barışta Muhabirlik Enstitüsü'nde kendisinden bir önceki başkanın Bağdat'ta düzenlenen saldırıda öldürüldüğünü yazdı. Sutton'ın IŞİD korkusu yüzünden intihar ettiği iddiaları konuşulurken, 50 yaşındaki İngiliz gazetecinin ingiliz basınına konuşan yakın arkadaşları bu iddiaları "Bunu gerektirecek sorunları yoktu" sözleriyle reddediyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız