3 Ocak 2021 günlük burç yorumları

Astrolog Murat İpek'ten 3 Ocak günlük Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Haberler ntv.com.tr 06.01.2021 - 13:13

  • 1

    Vur patlasın çal oynasın! Oğlak burcunda parti devam ediyor.

    Kova çağı, Ocak ayında astrolojik olarak adeta bize ön gösterim yapacak. Daha görmediğimiz ne kaldıysa? Tek gerçek, değişim.
  • 2

    KOÇ

    Artık sağlığınız için güzel bir şeyler yapmanın zamanı gelmedi mi? E, hadi yapın o zaman, sizi tutan kim? Bugün Ay ufak tefek işleri yoluna koymak, evinizi derleyip, toparlamak için gayet uygun.

  • 3

    BOĞA

    Bir Boğa’yı kanepesinden kim kaldırabilir? Bugün kendinizi kanepenize, evinize emanet ettiğiniz bir gün yaşamanız olası. İç sesinizi daha olumlu konuşturabilmeyi de başarırsanız keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Karamsar oturmayın öyle.

  • 4

    İKİZLER

    Ay Merkür’ün bahçelerinden biri olan Başak tarlasından geçmekte ve sizi güzel açılarla ağırlamakta. Bu anlamda aile, anne, gayrimenkul gibi konularda hoş gelişmeler olacak gibi görünmekte. O nedenle bu ve buna benzer konu başlıklarında ilerleyin.

  • 5

    YENGEÇ

    Arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle gayet keyifli geçireceğiniz bir gün gibi görünmekte, o nedenle kaygılarınızı biraz daha geride bırakmaya çalışın. Tamam angaryalar var halletmeniz gereken, ama sonuçta aylaklık sizin de hakkınız.

  • 6

    ASLAN

    Bugün özellikle uzun süreli ilişkiler konusunda kafanız biraz karışmış olması mümkün, ama merak etmeyin her şeyin bir yolu yordamı bulunur. Bugün ani, çarpıcı bir haber alabilirsiniz. Rahat olun, zaten rahatsınız.

  • 7

    BAŞAK

    Heh, işte bugün hiç de fena değil doğrusu. Ay sizin bahçede, üstelik aşk evinizdeki Güneş'i selamlıyor. Güneş de ona öpücük göndermekte. Ya siz iki ara bir dere aşık falan mı olsanız?

  • 8

    TERAZİ

    Kafanıza takılan öteden beri getirdiğiniz düşüncelerinizi bugün biraz tartmak isteyebilirsiniz. Kendinizi çözüm konusunda düşünürken bulabilirsiniz. Bu konuda size yardımcı olacak bir erkek arkadaşınızla konuşmanız hoş olur.

  • 9

    AKREP

    Bugün aşk, duygusal hayatınızda belirsizlikler biraz canınızı sıkabilir, fakat bu anlamda sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün önünüze dökülebilecek angarya işlerde yardım istemeniz iyi olur.

  • 10

    YAY

    Bugün sizin için tuhaf bir gün olabilir. Kendinizi bütün gelecek haberler ve olaylardan soyutlayabiliyorsanız soyutlayın, alın içkinizi geçin sakin bir yere okuyun, müzik dinleyin, yoksa konuşmalardan tadınız kaçabilir.

  • 11

    OĞLAK

    İnanın bugün de kime ne kadar para verdiğinizin aldığınızın hesabını yapmak için hoş bir gün olmayabilir. Sabırlı olun bir gün sonra dilediğiniz kadar döviz kurlarını takip eder, endişelenirsiniz.

  • 12

    KOVA

    Ah canım, ah iki gözüm Kovalar, ne olacak sizin bu haliniz? Ay'ınız yine aldı başını gidiyor. Sizin; miraslar, nafaka, (cinsellik, bunu sizin için ayırdım) ameliyatlar ve resmi işler gibi konuları anlatan 8. evden neden geçer? Aklınızı bugün takmayın bu konulara.

  • 13

    BALIK

    Sevgili Balıklar, bugün, evliyseniz eşinizle, değilseniz sevgilinizle pek güzel bir gün geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Sevgilisi olmayan Balıklar ise sevgilisiyle kol kola olanlara bakıp derin soluklar alın, ciğerinize oksijen gider. Bu da bir şey.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız