Günlük burç yorumları - 4 Ocak 2021 

Astrolog Murat İpek'ten 4 Ocak günlük Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Haberler ntv.com.tr 06.01.2021 - 13:14

  • 1

    Bugün paranın şaşkın günü. Bizi de şaşırtabilir.

    Maddi konularda dengede olmamız gereken zamanlardan geçiyoruz. Parayı tekrar tanımlamamız gerekebilir. Yıldızlar bugün tatlı sert…
  • 2

    KOÇ

    Kesin işin, gücün ortasına bir güzel düştünüz. Biriken işleri, angaryaları yapma zamanı. Keşke hep bahar olsa, koşturmadan banka hesaplarınıza para dolsa! Ama siz yine de dik durmaya bakın, ne de olsa Koç’sunuz. En iyisi ”Bu da geçer ya hu!” diyerek gülümseyin çevrenize.

  • 3

    BOĞA

    Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gün, artık tatil bitti. Ve bu Boğa burçlarına yapılabilecek en sevimsiz şaka. Bugün artık kolları sıvayıp işe başlamanın tam zamanı. Kendinizi bir anda yormadan, sakin sakin girişin yapmanız gereken işlere.

  • 4

    İKİZLER

    Bu olmadı işte, gezegeniniz fır fır Merkür size destek iyi güzel ama Ay düğümleri ile tamamlanan, bizi sis perdesi içinde saklayan ve zaman zaman yanıltan Neptün karşıtlığında olacaksınız. Tatsız, manasız bir şeylerin bugün canınızı sıkmasına müsaade etmeyin derim.

  • 5

    YENGEÇ

    Evet işte tatsız, tuzsuz bir pazartesi, tamam hemen öyle yelkenleri düşürmek yok. Evet didiştiğiniz iş arkadaşlarınız olabilir, resmi daireler, kurum kuruluşlarla da sıkıntılarınız baş gösterebilir. Ama siz Yengeçsiniz, bütün bunları yandan yandan halledersiniz.

  • 6

    ASLAN

    Bugün sizin için para ve çalışma günü, maddi konular ve çalışma atmosferi işle ilgili insanlarla manipülatif durumlar ortaya çıkabilir, ama sizdeki karizma bugün olabilecek sorunları ortadan kaldırabilecek güçte.

  • 7

    BAŞAK

    Ay hala sizin Başak tarlasında dolanıyor ve aşk evinizdeki biraz tuhaf ikili olan meraklı Merkür, mafya Plüton ikilisine öpücük gönderiyor. Yapmayın, o duygusal zarif Ay o iki at hırsızına kanarsa işi zor. Kendinizi kaptırmayın birilerine hemen.

  • 8

    TERAZİ

    Kendinizi bugün aşk ve ilişkiler ve uzun süreli ilişkiler konusunda daha iyi hissediyor olabilirsiniz. Özellikle bu konuda sizden büyük aile üyesi birileri ile konuşmanız çok işe yarayabilir. Kendinizi daha güçlü bulursunuz.

  • 9

    AKREP

    Bugün özellikle kariyerden kazandığınız para hakkında enteresan güzel konuşmalar ve destek almanız olası. Kendinizi doğru ifade ettiğiniz sürece güzel gelişmeler neden olmasın?

  • 10

    YAY

    İş, kariyer, para konularında güzel bir gün olacak gibi durmakta. Bu anlamda karşı taraftan beklentileriniz varsa kendinizi zora sokmadan kendinizi ifade edin. Kar edeyim derken zararla da yerinize oturabilirsiniz.

  • 11

    OĞLAK

    Yılın ilk pazartesi günü geldi çattı ve siz muhtemelen masanıza oturdunuz. Ne mutlu size. Bugün yurtdışı konularında, özellikle dış ticaretle ilgili konularda girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz.

  • 12

    KOVA

    Bugünün haritasını açıyorum ve bir de ne göreyim, tabak gibi zor bir açı kalıbı ortada Ay'ınızı almış içine durmakta. Satürn zaten evinizde 2.5 yıl bir ileri bir geri volta atacak. Siz bugün sadece sabırlı olun yeter.

  • 13

    BALIK

    Haftanın, yılın ilk pazartesisinde eğer ortaklı bir iş sahibi iseniz bugün önemli konuları masaya yatırıp konuşmak için iyi bir gün değil. Bu, evlilik konuları için de geçerli.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız