Adriana Lima ile Metin Hara Bodrum'da el ele (Metin Hara kimdir?)

Dünyaca ünlü Brezilyalı top model Adriana Lima, yazar Metin Hara ile Muğla'nın turizm cenneti ilçesi Bodrum'a geldi. İkili Milas-Bodrum Havalimanı'ndan el ele çıktı. Adriana Lima'yla ilişkisi hakkında basın açıklamasında bulunan Metin Hara, "Birbirimize karşı bir şeyler hissediğimizin farkına vardık" dedi. En çok kazanan Türk yazarlar arasında yer alan Metin Hara kimdir?

Haberler ntv.com.tr, DHA 14.07.2017 - 10:14

  • 1
    Dünyaca ünlü Brezilyalı top model Adriana Lima, kişisel gelişim kitaplarıyla tanınan yazar Metin Hara ile Muğla'nın turizm cenneti ilçesi Bodrum'a geldi. İkili Milas-Bodrum Havalimanı'ndan el ele çıktı.
  • 2
    Moda dünyasının ünlü modeli Adriana Lima'nın Milas-Bodrum Havalimanı'ndan yolcularla birlikte çıkıp, VIP bölümünü tercih etmemesi dikkati çekti.
  • 3
    Gazetecilerin kendisini görüntülemesine aldırış etmeden, geçen ay Los Angeles Havalimanı'nda kitabıyla poz verdiği yazar Metin Hara ile el ele yürümeyi sürdüren ünlü model, kendilerini bekleyen otomobile binip, kalacakları otele geçti.
  • 4
    Uzun kollu siyah sweatshirt, siyah kot pantolon ve bot giydiği görülen Lima'nın, arkadaşı Metin Hara ile Bodrum'da tatil yapacağı öğrenildi.
  • 5
    Yurt dışında katıldığı bir festivalden İstanbul'a gelerek Hara ile buluşan Lima'nın iki gün Bodrum'da kaldıktan sonra Gökova Körfezi ve Yunan adalarını kapsayan mavi tura çıkmayı planladığı öğrenildi.
  • 6

    METİN HARA'DAN AÇIKLAMA

    Metin Hara Adriana Lima ile ilişkisi hakkında basın açıklaması yaptı. Hara açıklamada şu ifadelere yer verdi:

    "Adriana ile Haziran ayinda Istanbul'da tanıştık. Keyifli bir sohbetin devamında kitabımı hediye ettim. Bu dönemde hep iletişimde kaldık ve birbirimize karşı birşeyler hissediğimizin farkına vardık. İkimiz de henüz birbirimizi tanıma aşamasındayız. Değerli basınımızın konu ile ilgili merakına sonsuz saygı göstermekle beraber aynı saygıyı karşılıklı olarak yolculuğumuzun bu başlangıç sürecinde de görmeyi arzu ediyoruz.
    Metin Hara"

  • 7

    BODRUM'DA ADRİANA LİMA KABUSU

    Tatil için Muğla'nın Bodrum ilçesine gelen Adriana Lima ve sevgilisi Metin Hara, Bodrum trafiğinde kabus estirdi. Lima, tam 1 saat 45 dakika Bodrum sokaklarında ve yarımadada basın mensuplarını peşinden koşturdu, araya giren iki araç basın mensuplarının otomobillerine çarptı.
  • 8

    140 KM HIZLA GİTTİ, KIRMIZIDA DURMADI

    Bu akşam tatil için sevgilisi Metin Hara ile birlikte Milas- Bodrum Havalimanı'na gelen ardından özel bir otomobile binerek Bodrum'da kalacağı yere hareket eden Adriana Lima'nın Bodrum şehir merkezine girdikten sonra basın mensuplarının kendisini takip etmesine sinirlendi.
  • 9
    Lima'nın şoförüne verdiği talimat ile Göltürkbükü, Gündoğan ve Yalıkavak mahallelerinde beş tur atıldı. Ardından Ortakent -Yahşi mahallesi, Yalıkavak  yoluna girerek basın mensuplarını atlatmaya çalışan şoförün kırmızı ışıklara da uymadığı görüldü.
  • 10
    Yaklaşık 160 kilometrelik yol bir saat 45 dakika sürdü. Kovalamaca sırasında iki araç, basın mensuplarının arasına girerek basın mensuplarını tehlikeye düşürdü.
  • 11
    Saat 18.00'de Milas Bodrum Hava Limanı'ndan çıkan Lima ve sevgilisi Metin Hara, saat 20.00'de Dereköy Mahallesi'nde bir otelin işletmeciliğini yapan Şeyda Karakaya isimli turizmcinin çiftlik içindeki villasına girdi.
  • 12
    Lima ve sevgilisinin içerisinde tarihi değirmen olan ve sık sık düğün ve nişanların düzenlendiği özel villaya girişi sırasında villa çalışanlarının basın mensuplarının görüntü almasına engel olduğu görüldü.
  • 13
    Adriana Lima'nın gelişi ile ilgili bilgi verilmedi. Lima'nın, Metin Hara ile yarın yata binerek Gökova ve Yunan adalarını kapsayan mavi yolculuğa çıkacağı öğrenildi.
  • 14
    Lima'nın, Metin Hara ile yarın yata binerek Gökova ve Yunan adalarını kapsayan mavi yolculuğa çıkacağı öğrenildi.
  • 15

    HARA'NIN KİTABIYLA GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

    Lima, bir hafta önce Los Angles Havalimanı çıkışında, elinde Metin Hara’nın Yol- Aşkın İstilası (The Path: Invasion of Love- Overcoming The Illusion) isimli kitabıyla görüntülenmişti.

  • 16

    METİN HARA KİMDİR?

    14 Haziran 1982'de doğan Metin Hara Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde eğitim hayatını tamamladı. Enerji ve tedavi çalışmalarına ağırlık veren Hara 2000 yılından itibaren insanların yaşamlarını dönüştürebilmesi için seminerler ve bireysel seanslar yapmaya başlamıştır. 

  • 17
    2007 yılında ''Dinle Neyden'' adlı filmin başrol oyuncularından biri olarak 2008'de Uluslararası Ankara Film Festivalinde en iyi genç yetenek ödülüne layık görülmüştür.
  • 18

    2014 yılında ''Aşkın İstilası'' 3'lemesinin 1. kitabı olan "Yol" kitabını çıkartan Hara kişisel gelişim türündeki kitabın ikincisi olan 'Dem'i ise geçtiğimiz günlerde okurlarla buluştu. 

    Forbes'a göre en çok kazanan Türk yazarlar arasında yer alan Metin Hara'nın kitabı 90 bin baskı yaptı, cirosu ise 2.460.000 TL. 

    Listede İlber Ortaylı, Fi serisinin yazarı Azra Kohen, Ahmet Ümit, Ayşe Kulin, Canan Tan gibi isimler yer alıyor.

  • 19
    Lima ile Hara geçen ay İstanbul'da bir organizasyonda tanışmış, Lima ile çekilmiş fotoğrafını Instagram sayfasından paylaşan Hara; altına da "Gerçekten son derece mütevazı, doğal bir ruh. Bütün dişilerin kendi doğalarında vahşi ve özgür olmaları dileğiyle" diye not düşmüştü.
  • 20

    Şubat ayında New England Patriots Amerikan futbolcusu Julian Edelman’la yollarını ayıran 36 yaşındaki model, Grand Prix’de tektaş yüzükle görüntülenmiş, “Kendimi, kendime ve mutluluğuma adadım. Kendimle evliyim” açıklamasını yapmıştı.

    ADRİANA LİMA'DAN REKLAM İDDİALARINA YANIT

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız