Alex Morgan bardan atıldı

Dünyanın en güzel kadın sporcuları arasında gösteriler Alex Morgan, Orlando'da gittiği bir barda güvenlik görevlileri tarafından dışarıya atıldı. Polis, yıldız sporcunun barda çıkan bir kavgada yer aldığını açıkladı.

Haberler 05.10.2017 - 13:14

  • 1
    ABD'de Orlando Pride takımında forma giyen dünyaca ünlü 28 yaşındaki Amerikalı kadın futbolcu Alex Morgan, arkadaşlarıyla gittiği Disney Land'de kavgaya karıştığı gerekçesiyle güvenlikler tarafından  dışarı çıkarıldı.
  • 2
    Buzzspor'da yer alan habere göre kavganın içinde West Brom takımının orta saha oyuncusu Giles Barnes da vardı.
  • 3
    Sıra tartışması yüzünden çıkan kavga sebebiyle içeri gelen güvenlikler Barnes, Alex Morgan ve diğerlerini zorla çıkışa kadar götürdü.
  • 4
    Orlando Pride takımının yönetimini yapan Orlando City SC, şu açıklamayı yaptı: “Organizasyonumuz Orlando City SC, bu hafta Disney eğlence parkında yaşanan durumdan haberdardır. Şimdilik bölge polisinin ve Disney’in açıklamalarını beklemekteyiz.
    Ne olduğunu tam olarak anladığımızda kendi içimizde bu problemi çözeceğiz.”
  • 5

    Alex Morgan, 2012 Londra Olimpiyatları’nda ve 2015 Dünya Kupası’nda Amerika’nın kupayı kazanmasına büyük katkıda bulunmuştu. 30 kez milli takım forması giyen Morgan kadın futbolunun sembol isimlerinden biri olarak gösteriliyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız