Amber Heard'den Johnny Depp'e gönderme: Dört yıl arayla aynı elbise paylaşımı

Uzun süredir eski eşi Johnny Depp'in kendisine şiddet uyguladığı yönündeki açıklamalarıyla gündemde olan Hollywood yıldızı Amber Heard, Instagram hesabında manidar bir paylaşım yaptı.

Haberler 02.04.2021 - 06:34

  • 1
    People'ın haberine göre Amber Heard, sosyal medya hesabında aynı siyah elbiseyi giydiğinin görüldüğü iki fotoğraf paylaştı. Fotoğraflardan ilki 2016'da Heard'ün Johnny Depp'e karşı şiddet iddialarını dile getirdiği sırada çekilmişti. Bu fotoğrafta Heard'ün yüzündeki belirgin morluklar dikkat çekiyor.

  • 2
    İkinci fotoğrafsa Depp'in bahsi geçen davayı kaybettiği gün çekilmişti. 34 yaşındaki Heard fotoğrafları, "4 yıl arayla aynı elbise. Bazen aynı şeyi iki kez giymek önemlidir" ifadelerini kullanarak paylaştı.
  • 3
    Heard'ün paylaşımı 57 yaşındaki Depp'in davanın kararına yönelik Temyiz Mahkemesi'ne başvurusunun reddedilmesinin ardından geldi.
  • 4
    Temyiz Mahkemesi adına yapılan açıklamada kararın bozulmasına yönelik herhangi bir gerekçe görülmediği ifade edildi.


  • 5
    Kararın açıklanmasının ardından Instagram'da yaptığı açıklamada Heard "Mahkemenin Depp'in temyiz başvurusunu reddetmesinden memnunuz ama hiçbir şekilde şaşırmadık. Birleşik Krallık'ta görülen davada sunulan kanıtlar ezici ve inkar edilemezdi" ifadelerini kullandı. 

  • 6
    İkilinin ilişkisine yönelik Birleşik Krallık'ta görülen dava kapansa da Depp ve Heard arasında mayısta başlayacak başka bir dava daha bulunuyor. Depp, Heard'de 50 milyon dolarlık iftira davası açmıştı. Dava ABD'nin Virginia eyaletinde görülecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız