Rüzgar Erkoçlar: Beni rahat bırakın

Oyuncu Rüzgar Erkoçlar, önceki gece İstanbul Firuzağa’da görüntülendi.

Haberler 29.08.2016 - 09:30

  • 1

    GAZETECİLERİ GÖRÜNCE SİNİRLENDİ

    Rüzgar Erkoçlar menajeri ve aynı zamanda sevgilisi olduğu iddia edilen bir kadınla objektiflere takıldı. Erkoçlar'ın menajeri gazetecileri görünce sinirlendi.
  • 2

    "SİZ NE YAPTIĞINIZI SANIYORSUNUZ"

    30 yaşındaki oyuncunun menajeri kendisini görüntüleyen gazetecilere “Siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz. Ben Rüzgâr’ın menajeriyim, o fotoğrafların silinmesini istiyorum. Çünkü iznimizi almadan çektiniz” diyerek tepki gösterdi.
  • 3

    TARTIŞMAYA KARIŞMADI

    Erkoçlar ise tartışmaya karışmadan sokakta yürümeye devam etti.
  • 4

    "BENİ RAHAT BIRAKIN"

    Gazetecilerin Türkiye’nin ilk trans oyuncusu olarak bilinen Ayta Sözeri’nin “Rüzgâr hiçbir zaman kadın değildi. Trans erkekti, öyle doğmuştu” şeklindeki açıklamaları sorulması üzerine üzerine ise “Lütfen, rica ediyorum beni rahat bırakın. Hiçbir konuda konuşmak istemiyorum” dedi.
  • 5

    ROMANTİK YEMEK

    Rüzgar Erkoçlar yaklaşık on gün önce ise Nişantaşı'nda bir restoranda buluştuğu bir kız arkadaşıyla romantik bir akşam yemeği yedi.
  • 6

    "SADECE KIZ ARKADAŞIM"

    Mekan çıkışı Erkoçlar, muhabirlerin “Rüzgar Bey hanımefendi sevgiliniz mi?” sorusuna gülümseyerek, “Sadece kız arkadaşım. Şu an yalnızım. Uzun süredir hayatımda kimse yok. Kafam daha rahat, böylesi en güzeli. Geçtiğimiz günlerde bir sevgilim var gibiydi ama siz gazeteci arkadaşlarımdan çekindiği için ayrıldık. Hayırlısı böyleymiş.” açıklamasını yapmıştı.
  • 7

    SPORA BAŞLADI

    Yaklaşık üç yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olan Erkoçlar, fit bir vucüt için şu sıralar spor salonunda çalışmalarına devam ediyor.
  • 8

    ROL ALDIĞI DİZİLER

    2002 - Seni Yaşatacağım - Özlem
    2004 - Bütün Çocuklarım - Irmak Kıroğlu
    2005/2008 - Emret Komutanım - Foto Fato
    2008 - Elif - Yağmur
    2009 - Hesaplaşma - Defne
    2010 - Maskeli Balo - Zehra
    Çakıl Taşları - Zeynep
    2012 - Yamak Ahmet - Anna
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız