Beren Saat: Hamilelik süper gidiyor

Eşi Kenan Doğulu ile birlikte aile dostları Murat Başoğlu’nun Bodrum’daki evine yemeğe giden güzel oyuncu, “Hamilelik nasıl gidiyor?” sorusuna verdiği cevapla kafaları karıştırdı

Haberler 30.08.2016 - 08:08 Son Güncelleme : 30.08.2016 - 08:11

  • 1

    ARKADAŞ ZİYARETİ

    Bodrum tatillerine devam eden Kenan Doğulu-Beren Saat çifti, önceki gün akşam yemeğini yakın arkadaşları Murat Başoğlu’nun Gündoğan’daki evinde yedi.
  • 2

    KAFALARI KARIŞTIRDI

    Bir süredir ABD’de hamilelik tedavisi gördüğü konuşulan güzel oyuncu, girişte muhabirlerin “Hamilelik nasıl gidiyor?” sorusuna “Süper” diye cevap vererek kafaları karıştırdı.
  • 3

    KENAN GÜLÜMSEDİ

    Eşinin sürpriz çıkışı sonrası soruların hedefi olan Doğulu ise konuşmak yerine gülümseyerek hamilelik şüphesini artırdı.
  • 4

    "SİZDEN KAÇMIYOR"

    Sorulardan kaçmak için telefonla konuşuyormuş gibi yapan Doğulu, bir muhabirin durumu fark etmesi ve telefonun kapalı olduğunu söylemesi üzerine gülerek “Sizden bir şey kaçmıyor” dedi.
  • 5

    JANDARMAYA HABER VERDİ

    Murat Başoğlu, kapıdaki gazetecileri uzaklaştırmak için jandarmaya haber verdi. Oyuncunun şikâyeti üzerine olay yerine gelen kolluk kuvvetleri, sokağın kamuya açık alan olduğunu belirterek işlem yapmadı.
  • 6

    İLK DEFA BÖYLE CEVAP VERDİ

    Beren Saat hakkında daha önce de hamile olduğu yönünde çeşitli iddialar ortaya atılmış ancak 32 yaşındaki oyuncu konu hakkında sessiz kalmış ya da iddiaları yalanlamıştı. Saat ilk defa hamilelik sorularına farklı cevap verdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız