Beyonce tacizle suçlanan milyarder Philip Green’le işbirliğini bitirdi

Dünyanın en ünlü mahkumu Jeremy Meeks’in kız arkadaşının babası olan Topshop’un sahibi, milyarder işadamı Philip Green’e Beyonce’den büyük çalım. Green’le iş ortaklığı bulunan ünlü şarkıcı, İngiliz milyarder hakkında ortaya atılan cinsel taciz iddialarının ardından şirket ortaklığını sona erdirdi.

Haberler ntv.com.tr 15.11.2018 - 12:25 Son Güncelleme : 15.11.2018 - 12:33

  • 1

    Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce, Topshop’un sahibi Philip Green’le olan iş bağlantısını, işadamı hakkında ortaya atılan cinsel saldırı iddialarının ardından kopardı.

  • 2

    ABD’li şarkıcı, Green ile 2016 yılında Ivy Park giyim markasını kurmuştu. Green hakkındaki cinsel taciz iddialarından sonra dün geceden itibaren mültimilyonluk iş anlaşmasını sona erdirdi.

  • 3

    66 yaşındaki İngiliz girişimci Philip Green, 'dünyanın en yakışıklı mahkumu' olarak ünlenen Jeremy Meeks’in, henüz karısından boşanmadan birlikte olmaya başladığı ve şimdilerde bebek bekleyen sevgilisi Chloe Green’in babası.

  • 4

    Ivy Park, Beyonce ve Jay-Z’nin şimdi altı yaşında olan kızları Blue Ivy’nin adından ilhamla kurulan bir markaydı. 2014 yılınd Beyonce’nin Philip Green ile işbirliğine başladığı duyurulduğunda, ünlü şarkıcı, “Her zaman Topshop markasını, modadaki sicilini ve ileri görüşlülüğünü sevdim” demişti.

  • 5

    New York’taki ortak mağazanın açılışında Beyonce ve Green birbirlerine sarılarak poz vermişti.

  • 6

    Ancak Beyonce ve Green’in dostluğu daha eskiye dayanıyor. Beyonce, 2005 yılında, Green’in oğlu Brandon’ın Bar Mitzvah (Yahudilerde erkek için yapılan reşit olma ayini) töreninde şarkı söylemişti.

  • 7

    Milyar Philip Green, şirketinin kampanyalarında dünyanın en güzel kadınlarıyla çalışmış, süper modeller Kate Moss, Naomi Campbell gibi isimler Topshop’ın partilerinde Green ile birlikte boy göstermişti.

  • 8

    İlk olarak Daily Telegraph gazetesi, ekim ayında, mahkeme kararı gereği isim vermeden Green hakkında cinsel taciz suçlamalarını gündeme getirmiş ve işadamının beş çalışanı tarafından cinsel tacizle suçlandığını yazmıştı.

  • 9

    Konuyla ilgili iddia sahiplerine gizlilik sözleşmesi imzalatıldığı öne sürülürken, söz konusu işadamının kimliğini İşçi Partisi milletvekili Peter Hain açıklamıştı.

  • 10

    İki milyar dolar serveti bulunan Green, cinsel taciz iddialarını reddederken, “Arcadia’da (Topshop’ın sahibi olan grup) 20 bin kişiye istihdam sağlıyoruz. Çalışanlarımızın işleriyle ilgili sıkıntıları olabiliyor ve bu şikayetleri dikkate alıyoruz. Bunun dışındaki tüm iddialar asılsızdır” ifadelerini kullanmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız