Billie Eilish: Umarım albümü dinleyenler erkek arkadaşlarından ayrılır

Yıldız şarkıcı Billie Eilish merakla beklenen ikinci albümü Happier Than Ever'dan neler beklenebileceği hakkında konuştu. "Bu albümdeki şarkıların neredeyse hiçbiri neşeli değil" diyen Eilish hayranları için, "Umarım albüm sayesinde erkek arkadaşlarından ayrılırlar. Ve umarım istismar edilmezler" diye konuştu. 

Haberler 18.06.2021 - 18:00

  • 1
    Independent Türkçe'nin Rolling Stone dergisinden aktardığına göre; Grammy ödüllü Billie Eilish, hayranlarının albümün adını gerçek anlamıyla düşünmemesi gerektiğini belirterek, "Bu albümdeki şarkıların neredeyse hiçbiri neşeli değil" dedi.


  • 2
    Eilish, "Umarım albüm sayesinde erkek arkadaşlarından ayrılırlar. Ve umarım istismar edilmezler" diye konuştu.


  • 3
    Eilish, Grammy ödüllü ilk albümü "When We All Fall Sleep, Where Do We Go?'nun piyasaya sürülmesinden sonra kazandığı muazzam şöhretle ilgili olarak son birkaç yılda hayatında nelerin değiştiğinden de bahsetti.


  • 4
    Happier Than Ever albümü 30 Temmuz'da piyasaya sürülecek olan Eilish, "Üzücü çünkü hayranlara istedikleri her şeyi veremiyorum" dedi.


  • 5
    Yıldız şarkıcı sözlerini şöyle sürdürdü: "Büyüdükçe, en sevdiğim ünlülerin neden istediğim her şeyi yapamadıklarını daha iyi anlıyorum. Bu dünyada olmayanlar için bir anlam ifade etmeyecektir."
  • 6
    "Şu an ne düşündüğümü söyleseydim, hayranlarım ben 11 yaşındayken ne hissediyorsam öyle hissederdi. 'Çok kolay olurdu. Hemen yapabilirsin' derlerdi. Hayır. Karşınıza çıkmadan önce düşünmediğiniz şeylerin sayısı çılgınca"
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız