Bollywood yıldızı Sridevi Kapoor hayatını kaybetti (Ölüm nedeni)

Bollywood oyuncusu Sridevi Kaapor’un hayatını kaybettiği duyurulmuştu. 54 yaşında hayatını kaybeden Bollywood yıldızının ölüm nedeni de belli oldu. Kaapor’un küvette bilincini kaybettiği ve ardından boğulduğu açıklandı.

Haberler ntv.com.tr 27.02.2018 - 14:21

  • 1

    Bollywood’un ilk kadın süperstarı olarak bilinen Sridevi Kaapor'un, yeğeninin düğününe katılmak için gittiği Dubai’de ani kalp krizi sonrası hayatını kaybetti açıklandı. 

  • 2
    Bollywood yıldızı Kapoor'un ölüm nedeni de belli oldu. Dubai polisince yapılan açıklamaya göre, Sridevi Kapoo'un kaldığı otel odasında küvette bilincini kaybettiği ve ardından boğularak hayatını kaybettiği bildirildi.
  • 3
    54 yaşında hayatını kaybeden Kaapor’un cenazenin Hindistan’ın Bombay kentine getireleceği öğrenildi.
  • 4
    1983 yapımı Himmatwala ile büyük bir çıkış yakalayan ve yüzden fazla filmde rol alan aktrisin ölümü sanatçının hayranları arasında büyük üzüntü yarattı.
  • 5

    Konuyla ilgili olarak, Hindistan Cumhurbaşkanı Ram Nath Kovind,  “Sridevi geride gözü yaşlı milyonlarca seven bıraktı” yorumunu yaparken, Hindistan Başbakanı Narendra Modi ise başarılı oyuncunun ölüm haberinin ardından yaptığı açıklamada, “Sridevi'nin zamansız ölümü herkesi üzdü. Film sektörünün efsanelerindendi” ifadelerini kullandı.

  • 6

    Dünya çapında büyük bir hayran kitlesi bulunan Bollywood yıldızı Aamir Khan, ise sanatçı için tuttuğu yası 'Sridevi'nin zamansız ve trajik ölümü için çok üzgünüm” şeklinde dile getirdi.

  • 7

    SRIDEVİ KAPOOR KİMDİR?

    Sridevi Kapoor, çocukluğunda oyunculuk kariyerine başlamış ve Bollywood filmlerinde başrollerde oynamaya başlamadan önce Güney Hindistan’da yerel filmlerde rol aldı. Kariyerinin ilk yıllarında Jeentendra ile 19 projede birlikte çalışan oyuncu; Nagina, Mr. India, Chaalbaaz, Chandni ve Lamhe gibi filmlerde oynadı. 1983 yapımı Himmatwala ile büyük bir çıkış yakalayan Kapoor, aynı zamanda “Asya Sinema ve Televizyon Akademisi” nin yönetim kurulu üyesiydi ve Padma Shri Ödülü sahibiydi.

  • 8

    2 Haziran 1996’da yapımcı Boney Kapoor ile evlenen aktrisin Jhanvi ve Khushi isimli iki kızı bulunuyor. Çiftin çocouklarının isimlerini, kendi filmlerinde yer alan karakterlerden seçerek koydukları ifade edilmişti.  

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız