Magazin Turu (12 Şubat)

Müjde Uzman'dan Burak Özçivit'e, Hazal Kaya'dan Serdar Ortaç'a  hangi ünlü nerede görüldü, ne yapıyordu, ne söyledi? Kısa kısa magazin haberleri...

Haberler 12.02.2017 - 17:25

  • 1
    "BU MESLEĞİ BIRAKIP GİDECEĞİM"

    Aşk iddialarıyla gündeme gelen oyuncu Müjde Uzman, bu konudaki sitemini dile getirdi.

    Önceki gün 20 yıllık arkadaşlarım dediği 3 erkekle Atlas Balıkçısı'nda görüntülenen Uzman, bu iddiaların artık mesleğini bıraktıracak seviyeye geldiğini söyledi.  32 yaşındaki oyuncu şöyle konuştu: Televizyona çıkıyorum diye kimse benim özel hayatımı sorgulayamaz. Sırf bu yüzden mesleği bırakıp gideceğim. Sizin yüzünüzden belki gidip karınca inceleyeceğim. Ben bu mesleğe yazana okuyana TV programlarında bunları yorumlayanlara saygı duymuyorum. Hayatımı yaşamak istiyorum sadece"
  • 2
    "BU DÖRTLÜYÜ ZOR GÖRÜRSÜNÜZ" 

    Hülya Avşar, önceki gün kızı Zehra, eski eşi Kaya Çilingiroğlu ve Çilingiroğlu’nun oğlu Hüseyin Kaya’yla İstinye Park AVM’de görüntülendi.

    Muhabirlere, “Kolay kolay dördümüzü bir arada bulamazsınız, kaçırmayın” diyerek espri yapan Avşar, “Bugün sizin için özel bir gün mü?” sorusuna ise, “Hayır, çocukların bir arada olduğu zamanlarda yemek yiyoruz” dedi.
  • 3

    KONTROLLER TEMİZ ÇIKTI

    Serdar Ortaç model eşi Chloe Loughnan ve dostlarıyla Arnavutköy Eftelya Balıkçısı'ndaydı.

    Mekan çıkışında habercilerin sorularını yanıtlayan Ortaç eşini araca göndermek istedi. "Karımı üşütmeyelim abi hava çok soğuk" diyen Ortaç tüm uğraşlarına rağmen eşini araca geçmeye ikna edemedi.

    Ortaç, "Amerika turnesine çıkıyorum. Eşiminde işi orada bu sefer. O orada ben burada ayrı kalmayacağız" dedikten sonra MS hastalığını atlattığını da sözlerine ekledi.

    Ortaç hastalığı hakkında şöyle konuştu: "Geçen gün MR'a girdim. Bulgular uyumludur, yeni bir arıza yok. Kontrollerde sonuçlar temiz çıktı" 

  • 4
    HAZIRLIKLAR BAŞLADI

    Oyuncu Hatice Şendil ile Burak Sağyaşar çifti, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi.

    Önümüzdeki aylarda oğulunu dünyaya getirecek olan Şendil, “7 ayı geride bıraktık. Çok şükür herşey yolunda. Oğlumuz sağlıkla büyümeye devam ediyor. Bizde şimdiden babasıyla beraber onun için hazırlıklara başladık. Düşündüğümüz kadar kolay bir durum değilmiş gerçekten. Odasını hazırlamak için aylar öncesinden hazırlıklara başladık ama hala tamamlamış değiliz.” açıklamasında bulundu.
  • 5

    "EKRANDA OLMAYI ÖZLEDİM"

    Son olarak Maral dizisinde izleyici karşısına çıkan Hazal Kaya, Zorlu AVM’de objektiflere takıldı.

    Mağazaları dolaşan 26 yaşındaki Kaya, Shameless dizisinin yerli uyarlamasında rol alacağı iddiaları hakkında, “Ekranı ben de özledim. Şu an diziyle ilgili bir şey söylemem doğru olmaz. Netleşince haberiniz olur” açıklamasını yaptı. 

  • 6
    BURAK ÖZÇİVİT'TEN KARA SEVDA AÇIKLAMASI

    Geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen Burak Özçivit, rol aldığı Kara Sevda dizisinin final yapıp yapmayacağı hakkında konuştu.

    Muhabirlerin "Final yapacak mısınız?" sorusuna "Bu sezon sonunda bitecekmiş diye hep soruyorlar ama biz de bilmiyoruz gerçekten" açıklamasını yaptı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız