Burcunuzu neler bekliyor? (26 Şubat-2 Mart haftalık burç yorumları - astroloji)

Bu hafta Mart ayının ilk haftasına başlıyoruz. İlk olarak Mart ayına bakacak olursak; Mart 2018 gökyüzü hareketleri olarak yoğun bir ay. 2018 yılının hareketli bir yıl olacağını hep söylüyordum, yavaş yavaş hareketlenmeye başlıyoruz. Bu hafta Balık Burcu’nda yolculuğuna devam eden Güneş, 21 Mart’a da kadar teslimiyetçi, kaderin akışında kalabilen Balık Burcu’nda kalacak. 21 Mart’tan sonra ilkbaharın temsilcisi Koç Burcu’na geçiş yapacak. Daha enerjik, daha canlı hissedeceğimiz günler başlayacak. Mart ayının bir diğer önemi ise geçtiğimiz 2 aydır yaşamadığımız, Retro hareketlerini tekrar görmeye başlayacağız. Merkür ve Jüpiter, “Retro” dediğimiz daha durağan göründükleri hareketlerine başlayacaklar. Venüs ve Mars da burç değişiklikleri ile bu aya damga vuracak. Zamanı geldikçe ilgili haftalarda tüm bu hareketleri inceleyeceğiz. İşte Koç burcu, Boğa burcu, İkizler burcu, Yengeç burcu, Aslan burcu, Başak burcu, Terazi burcu, Akrep burcu, Yay burcu, Oğlak burcu, Kova burcu, Balık burcu yorumları...

Haberler 01.03.2018 - 12:26

  • 1

    Bu haftaya baktığımızda ise en önemli gökyüzü olayı, 2 Mart Cuma günü saat 03:55’te 11°Başak Burcunda yaşanacak Dolunay olacak. Dolunay anının yükseleni Oğlak Burcu. Bu durumda Başak, Balık, Oğlak ve Yengeçler bu Dolunayda başroldeler. Başak Dolunaylarında, biraz daha rasyonel olmaya çalışacağımız, duygularımızı mantığımızla örtmeye çalışacağımız enerjiler altında hissedebiliriz. Tabii Yükselen burcunuza göre de açıklayacağım.

  • 2

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, Güneş yan komşunuzda ilerlemeye devam ediyor. Gökyüzü sizinle çok uyumlu bir enerji içerisinde değil. Kendinizi rahatsız, gergin ve biraz da huzursuz hissediyor olabilirsiniz. Hafta başında, Ay’ın Yengeç Burcundaki enerjisini de kattığımızda daha da huzursuz hissedebilirsiniz. Fakat iyi haber şu ki, geçecekJ Çok yakında sizin döneminiz başlayacak ve enerji dolu, canlı günlere kavuşacaksınız.

    Son birkaç haftadır özellikle bilinçaltınızdaki korkularınızın yoğunluğundan bahsediyoruz.  Bu hisleriniz, 2 Mart Cuma günü Başak Burcunda yaşanacak Dolunay ile zirveye çıkacak gibi duruyor. Sağlığınıza çok özen göstermeniz faydalı olacaktır. Eğer ekipleriniz yani sizin için çalışanlar varsa, bu hafta karşılıklı tartışmalara girmek için iyi bir hafta olmayabilir.

    Bu hafta ikili ilişkilerinize mantığınızı da katmak için gayret edeceksiniz fakat istediğiniz verimi alamayabilirsiniz zira hem Venüs hem de Merkür Balık Burcunda kavuşum halinde olacaklar.

    Sevgili Koçlar hayata dair önemli kararlarınızı bu hafta almak yerine biraz daha beklemeniz faydalı olacaktır. Bu hafta gerçekleri biraz sisli, bulutlu görüyor olabilirsiniz.

  • 3

    BOĞA

    Sevgili Boğalar, kimselere belli etmeden sürekli düşündüğünüz endişeleriniz ile ilgili kendinizi yine mutsuz edebileceğiniz bir haftaya başlıyorsunuz. Güneş’in Balık Burcundaki enerjisinden yararlanarak biraz daha hayatı akışa bırakmanız size iyi gelecektir.  2 Mart Cuma günü yaşanacak Dolunayın sizin için konusu aşk ilişkiniz(varsa çocuklarınız) ve arkadaşlarınız olacak gibi duruyor. Özellikle dostlarınızın yorumlarını biraz daha ciddiye alıp, mantığınızı ön plana çıkararak hislerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Aşk ve arkadaşlar arasında kalmış gibi bir ikilemde hissedebilirsiniz.

    Eğer evliyseniz eşiniz veya ortağınız ile sadece beraberlikten güç almak yerine, bu ilişkilerinizde açıkça konuşulmayan bazı hedeflerin ve planların olduğunu hissedebilirsiniz.

    Yurtdışı konuları, okul veya öğrenmek istediğiniz yeni alanlar ile ilgili dersleriniz bu hafta da daha devam edecek. Bu konularda sizi olumsuz etkileyen duygularınızı çok daha derinden hissedebilirsiniz.

    Yuvanız, aileniz ve eviniz ile ilgili sizin dışınızda gelişmeler olabilir.

  • 4

    İKİZLER

    Sevgili İkiler bu haftada temel konunuz iş hayatınız diyebiliriz. Ekipleriniz ile ilgili kendinizi çok şanslı hissettiğiniz, başarılı projeler yaratmak için çalıştığınız bir haftadasınız. Fırsatlar ve sizi endişeye salan gelişmeler peşi sıra yaşanabilir. Her durumda sizin için en hayırlısının olacağı belli. Özellikle hafta sonuna doğru iş hayatınız ve aile hayatınız(yuvanız) arasında kalmış hissedebilirsiniz. Dolunay sizin aileniz, eviniz üzerinde olacağından, herhangi bir karar vermeden önce biraz zaman geçmesini beklemenizi tavsiye ederiz.

    İyi haber şu ki sağlığınız ile ilgili şanslı bir dönemdesiniz, sanki Jüpiter size sağlığınız ile ilgili her türlü olumsuzluğa karşı kalkan oluşturmuş durumda.

    Evliyseniz veya bir ilişkiniz varsa bile, özgürce gezebilmek, sırt çantanızı alıp gitmek konusunda çok isteklisiniz. Seyahat planları yapmak için çok hevesli olduğunuz bir haftadasınız
  • 5

    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, bu hafta yaşanacak Dolunayda yardımcı başrol oyuncularından biri sizsiniz. Para konularında nihai kararlar vermenizi gerektirecek, duygularınız ile mantığınızın çeliştiği durumlar yaşayabilirsiniz. Özellikle ikili ilişkilerinizde duygularınız, mantığınız ve harekete geçme gücünüz arasında sıkışmış hissedebilirsiniz. İletişim konularında kılı kırk yararak düşünmeniz sizi yoruyor olabilir. Belki de sadece iletişime geçmek veya geçmemek kararı yeterli olacaktır.

    İş hayatınızdaki ikili ilişkileriniz ile ilgili sizi derinden düşündüren bir konu bu hafta zihninizi çok meşgul edebilir. Ekipleriniz ile ilgili de bazı dersler almanız için hayat sizi zorlayabilir.

    Aşk ilişkilerinizde tutkuyu yoğun olarak hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız.

  • 6

    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, 2018 sizin yılınız, hayatınızın kırılma anları ile tam da istediğiniz hayata kavuşacaksınız. Bu haftada temel konunuz maddi konular olacak. Aileden gelecek miras konuları, beklenmedik ödemeler veya gelirler olabilir. Dolunay da para evinizde Başak Burcunda gerçekleşecek. Dikkatli, titiz ve yoğun bir çalışma temposu içerisine girdiğiniz bir haftadasınız.

    Bu haftanın bir diğer konusu da aşk gibi duruyor. Sevgili Aslanlar, aşk ile ilgili derslerinizi almanız gereken dönem geldi, çattı. Aşk konularında biraz rahatsızlık ve huzursuzluk hissedebileceğiniz bir dönemdesiniz. Cesur kararlar alarak, geçmişteki hataları tekrarlamadan ilerlemenizi tavsiye ederiz. Bu konuda aldığınız dersler ile hareket etmezseniz, hayat aynı yerden sizi zorlamaya devam edecektir.

    Elinizde olmayan gelişmeler ile hayatınız yeni bir yön alabilir. 

  • 7

    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, bu hafta Dolunay sizin burcunuzda gerçekleşecek. Bekar başaklar bu hafta yeni bir ilişkiye başlayabilirler fakat unutmamak gerekir ki, Satürn sizin aşk konularınızda bu kadar yoğun çalışırken, geçmişten aldığınız dersleri sürekli hatırlayarak ilerlemeniz gerekecek. Sevgili Başaklar, evet her zaman her konu üzerinde etraflıca düşünmeyi sevdiğinizi biliyoruz, bu haftada duygularınız ve ilişkileriniz ile ilgili yoğun bir düşünme mesaisi içerisinde olabilirsiniz.

    Yoğun bir iletişim trafiği yaşayacağınız bir haftadasınız. Kardeşleriniz ile ilgili de gelişmeler olabilir.

    Dolunay dönemlerinde sağlık konularına çok dikkat etmek gerekir, sağlığınızı çok dikkate almanızı tavsiye ediyorum.

    Gururunuzu ve egonuzu devreye fazlaca alarak bazı geri dönüşü çok zor olan hareketler içerisinde olabilirsiniz, sakin kalmanızda fayda var…

  • 8

    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, özellikle korkularınız, bilinçaltınıza attığınız konular ile ilgili her şeyin açığa çıkmaya başlayacağı bir hafta sizi bekliyor.  Başaktaki Dolunay sayesinde zihninizi temizleyebilirsiniz. Sağlığınız ile ilgili önemli bir haftadasınız, dikkatli olmanız gerekli. Bu hafta sizin için çalışan ekipleriniz ile bazı detayların üzerinden geçmeniz gerekebilir. Ekiplerinizin durumu ile ilgili yeni konular belirebilir, çözüm bulunması gereken mevzuular açılabilir.

    İletişim konularında daha önce yaptığınız hataları yapmadan, neşeli ve keyifli sohbetler yaşayabilirsiniz. Kardeşleriniz ile ilgili derinlerdeki duygularınız açığa çıkabilir.

    İş hayatınız ile ilgili sizin dışınızda gelişmeler olabilir. Para konularında bereket sizinle.

  • 9

    AKREP

    Sevgili Akrepler, Dolunay sizin arkadaşlarınız ile ilgili bazı duygularınızın açığa çıkmasına sebep olabilir. İş hayatınız ile ilgili durumların netleşebileceği bir haftadasınız. Para konuları ile ilgili konular oluşabilir. Bu konular sizin derinlerde kalmış duygularınızı tetikleyebilir. Eviniz, yuvanız bu haftada gündeminizde, fakat bu hafta biraz daha teslimiyetçi, biraz daha kaderci bir tutum sergileyebilirsiniz. 

    Hiç aklınızda yokken yurtdışı konuları tekrar gündeme gelebilir. Hep söylüyoruz Jüpiter sizinle, şanslı bir dönemdesiniz aslında, Ekim 2018 sonuna kadar da şansınız devam edecek.

  • 10

    YAY

    Sevgili Yaylar, bu hafta da yerinizde duramıyorsunuz desek yeridir. Aklınızda hep gitmek, uzaklara kaçma planları var. Kendinizle ilgili vermeniz gereken önemli kararlar sizi biraz zorluyor olabilir. Kararlarınızın içine bir de kimseye itiraf edemediğiniz duygularınızı eklediğinizde kendinizi bir labirentte gibi hissetmeniz normal.

    Dolunay konularında, yurtdışı meseleleri gündeme gelebilir. Özellikle sosyal medya ve iletişim kazalarına dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz.

    Arkadaşlarınızın desteğini her zamankinden fazla hissedebileceğiniz bir haftadasınız.

    İkili ilişkilerde; eşiniz veya ortağınız ile ilgili konularda şanslı hissedeceğiniz bir hafta olacak.

  • 11

    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, bu hafta yaşanacak Başak Dolunayının yardımcı başrol oyuncularından biri de sizsiniz. Kendiniz ve ilişkiniz ile ilgili de farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, aşık olduğunuzu hissedebilirsiniz ya da var olan ilişkinizin yürümediğini anlayıp noktalayabilirsiniz.

    Özellikle maddi konular ile ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendiniz ve hayatınız ile ilgili önemli derslerden geçtiğiniz bir yıldasınız, bu derslerin maddi konular ile ilgili olan kısmında ilk gelişmeler yaşanmaya başlayacak diyebiliriz. İletişim kazalarına sizin de çok dikkat etmeniz gerekiyor. İlişkilerinizde çok duygu yüklü olabileceğiniz bir haftadasınız.

    Hayalinizde hep gitmek var, uzaklara gitmek, neşelenmek ve keşfetmek. İş hayatınızda, arkadaş çevrenizden alacağınız destek ile başarılı atılımlar yapabilirsiniz.

  • 12

    KOVA

    Sevgili Kovalar, bu Dolunayda kendiniz ve ilişkinize bakış açınız ile ilgili bazı farkındalıklar yaşayabilirsiniz. İlişkilerinize mantıklı yaklaşımlar sergilemek ve anlamak yünündeki çabalarınız, aslında duyguların içerisinde mantık olmadığının ispatı ile boşa çıkabilir.

    Etrafınızdaki arkadaşlarınız ile ilgili dersleriniz olabilir. Söylenen laflara kırılabilir, düşüncesiz hareketlere bozulabilirsiniz. Bu yıl en önemli konunuz çevrenizde kimlerin kalmasını istediğinize karar verme ihtiyacınız olabilir.

    İş hayatınızda çok yoğun ve enerji dolu olduğunuz bir haftadasınız yine. Emeklerinizin karşılığını aldığınız için sorun yok gibi duruyor.

  • 13

    BALIK

    Sevgili Balıklar, sizin döneminizdeyiz. Merkür, Venüs, Neptün, Şiron(Chiron) hepsi sizin burcunuzda ilerliyor. Düşünceleriniz çok yoğun, aklınızdan sürekli fikirler, planlar geçiyor olabilir. Bu dönemde hayatı biraz sisli, puslu görüyor olabilirsiniz. Yaralarınızı iyileştirmek için, en iyi bildiğiniz şeyi yapıp kendinizi suyun akışına bırakmanız faydalı olacaktır. Dolunay sizin tam karşıt evinizde gerçekleşecek. Yani sizin eşiniz, ortağınız ve birebir ilişki içerisinde bulunduğunuz kişileri kapsayacak konular ile ilgili olacak.

    Bu hafta da özellikle iş hayatınız ve para kazanma metotlarınız ile ilgili aklınız karışık olabilir. Maddi kaynaklar ile ilgili daha önce hissetmediğiniz duygular ortaya çıkabilir. İş hayatınızda başarılı olmayı çok arzu ettiğiniz bir dönemdesiniz. Belki de dersiniz tam olarak bu “başarı” kaygısının içindedir…

    Uzaklara gitme hayalleriniz devam ediyor.

    Sağlık konularına dikkat etmenizi tavsiye ederiz. Güzel bir hafta olmasını dileriz.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız