Charlize Theron: Benim tercihim cevizli baklava

Son filmindeki bir sahnede 'baklava gurme'si' olarak hareket eden ve kendisine sunulan baklavanın nerede yapıldığına ilişkin tahminde bulunan Charlize Theron, baklava konusunda tartışmalı konuya da değindi. Filmdeki repliğin ardından sosyal medya paylaşımlarında da baklavaya övgüler düzen Theron, son açıklamasında tercihinin cevizli baklavadan yana olduğunu söyledi. Gerçek baklavanın fıstıklı mı ya da cevizli mi olup olmayacağı konusu uzun yıllardır tadım uzmanları ve işin ustaları tarafından tartışılır. 

Haberler 16.07.2020 - 11:17

  • 1

    Hollywood yıldızı oyuncu Charlize Theron, başrolünü oynadığını yeni filmi The Old Guard'daki baklava sahnesi hakkında konuştu.

    FİLMDEKİ SAHNE - TIKLA İZLE

  • 2
    Habertürk’ün haberine göre; Charlize Theron konu hakkında şu ifadeleri kullanıyor: “Daha önce baklava yedim tabii ki. Hatta Türkiye’de çok vakit geçirdim. 20’lerimin sonu, 30’larımın başıydı. Sırtımda çantam uzunca bir tatil yaptım Türkiye’de."
  • 3
    "Sanırım 5 hafta sürmüştü. Kapadokya’yı küçük köyleri dolaştım. Baklava, lokum hepsini çok seviyorum...”


  • 4
    “Türkiye’deki tartışmaları biliyorum ama benim tercihim cevizli baklava. İkinci sınıf vatandaş gibiyim biliyorum ama çok fıstık seven biri değilim...”


  • 5
    NE OLMUŞTU?

    Dünyaca ünlü oyuncu Charlize Theron, son filmi The Old Guard ile son haftaların çok konuşulan isimlerinden biri olmuştu. Filmde Theron'un baklava yediği sahne sosyal medyada büyük ilgi çekti. Yıldız oyuncu baklava ile ilgili "En iyisinin Gaziantep'te yapıldığını duydum" yazınca Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ünlü yıldızı şehre davet etti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız