Cristiano Ronaldo'nun karantina günlüğü

Covid-19 testi pozitif çıkan Cristiano Ronaldo, karantinada tekbaşına. Ancak yalnızlığını sevgilisi ve çocuklarıyla yaptığı görüntülü konuşmalar sayesinde azaltıyor.

Haberler 14.10.2020 - 07:45

  • 1

    Corona visüs testi pozitif çıkan Cristiano Ronaldo karantinada. Ancak 35 yaşındaki Portekizli futbolcu karantinada tamamen yalnız değil. Kız arkadaşı Georgina Rodriguez ile görüntülü konuşma yaparak onu yalnızlığına ortak ediyor.

  • 2

    26 yaşındaki Rodriguez, görüntülü konuşma anından bir kareyi sosyal medyada paylaştı. Fotoğrafta, Ronaldo yatağında uzanmış halde konuşurken görünüyor. Rodriguez’in paylaşımında, “Sen benim ilham kaynağımsın” sözü dikkat çekti.

  • 3
    Ronaldo’nun karantinada olması aynı zamanda Cristiano Jr (10), ikizler Eva ve Mateo (3) ve kızı Alana’dan (2) da uzak kalması anlamına geliyor. Juventus takımı oyuncusunun görüntülü konuşarak çocuklarıyla da hasret giderdiği öğrenildi.
  • 4

    Dün Ronaldo'nun corona virüs testinin pozitif çıktığı açıklanmış, herhangi bir semptom göstermeyen Portekizli oyuncunun ikinci testin sonucunun beklenildiği belirtilmişti.

  • 5

    İtalya Serie A ekiplerinden Juventus forması giyen CRonaldo, corona virüs salgını kapsamında yaptığı ihlaller ve uymadığı kurallar sebebiyle hakim karşısına çıkabilir.

    Torino Halk Sağlığı Merkezi, corona virüsü önlemlerine uymayarak milli takım kampı için şehri terk eden futbolcular Cristiano Ronaldo, Pablo Dybala, Juan Cuadrado ve Danilo hakkında savcılığa şikayette bulunmuştu.

  • 6

    CEZAİ YAPTIRIM KESİN

    Konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Torino Halk Sağlığı Merkezi Direktörü Roberto Testi, Juventus forması giyen 4 futbolcunun şehirde uygulanan corona virüs izolasyonunu prosedürlerini ihlal ettiklerini doğrulamış ve hepsi için ilgili makamlara şikayet dilekçesi yazdıklarını ifade etmişti.

    Cristiano Ronaldo, Pablo Dybala, Juan Cuadrado ve Danilo'ya bireysel olarak cezai yaptırım uygulanmasının kesin olduğu belirtilmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız