Dakota Johnson: İzlediğim en korkunç film haberler

Grinin 50 Tonu film serisiyle tanınan Dakota Johnson, şimdilerde 1977 yapımı korku filmi Suspiria’nın yeniden çevrimiyle seyirci karşısında. Bir korku filmi oyuncusu olarak Johnson, izlediği en korkunç film sorusuna ironik bir yanıtla “Haberler” dedi.

Haberler 11.11.2018 - 10:50

  • 1
    1977 yapımı korku filmi Suspiria yeniden çekildi. Berlin’deki bir dans okulunda yaşanan esrarengiz olayları konu alan film, ülkemizde önceki gün vizyona girdi. Filmde başrol oyuncusu Dakota Johnson, Hürriyet’ten Barbaros Tapan’a konuştu.
  • 2

    Johnson, “Yaptığım işte kendimi güvende hissetmiyorum, güvende hissetmek istiyor muyum onu da bilmiyorum. Çünkü bu bilinmezliği, öğrenmeyi seviyorum. Bu işi yaparken hiçbir zaman yeterli olamayacağımı hissetmem, bu gerçeğin bilincinde olmam belki de kendimi daha güvende hissettiriyor” dedi.

  • 3
    Film için dans etmeyi ve Almanca konuşmayı öğrenen Johnson, Almanca öğrenmenin çok zor geldiğini belirterek, “Telaffuzumun kusursuz olmasını istiyordum, bu da çok fazla çalışmamı gerektirdi” şeklinde konuştu.
  • 4

    Grinin 50 Tonu serisiyle tanınan ünlü oyuncu, “O filmler benim için hem öğretici hem de eğlenceli bir deneyimdi. Sektör, kendim ve sette işbirliği yapmak hakkında çok şey öğrendim. Tekrar yapar mıydım? Eğer o dönemki şartlar altında olsam yapardım, çünkü o filmler kariyerimi çok farklı yerlere taşıdı. Dirençli olmayı öğretti. Şimdi yoluma engeller çıksa bile daha dirençliyim” dedi.

  • 5
    Johnson, izlediği en korkunç filmler sorusuna “Haberler” yanıtını verdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız