Defne Samyeli'den Mustafa Sandal’a 1 liralık dava

Mustafa Sandal hakkında suç duyurusunda bulunan Defne Samyeli'nin Sandal'a 1 liralık dava açtığı ortaya çıktı. 

Haberler 12.03.2020 - 08:43

  • 1
    Defne Samyeli, Beni Ağlatma adlı kitabında kendisi hakkında gerçek dışı beyanlarda bulunarak, onur ve saygınlığını zedelemeye yönelik ifadeler kullandığını iddia ettiği şarkıcı Mustafa Sandal'a suç duyurusunda bulundu.
  • 2
    Hürriyet'ten Defne Samyeli'nin haberine göre; soruşturma başlatan savcılık, Sandal’ı ifadeye çağırdı. Bu gelişmenin ardından Samyeli suç duyurusu sonrası bu defa Mustafa Sandal’a 1 liralık manevi tazminat davası açtı.
  • 3
    Samyeli'nin avukatı Şenay Kara Işık, davanın dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: “Kitapta yer alan hayal ürünü, iftiraya varan yalan ifadeler sebebiyle Defne Samyeli kendisini haksız ve sansasyonel gündem içinde bulmuştur. Ağır eleştirilere maruz kalmıştır."
  • 4
    "Defne Samyeli ile Mustafa Sandal yıllardır aynı camianın içinde yer aldıklarından davetlerde karşılaşmış olup birbirlerini bu sayede tanımaktadırlar. Mustafa Sandal, Defne Samyeli’nin ismini kullanarak kitabının reklamını yapmıştır. 1 lira manevi tazminat ödenmesini ve kitabın toplatılmasını talep ediyoruz.”
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız