Donald Trump'ın adı Jeffrey Epstein soruşturmasına karıştı 

Yeğeni Mary’nin kitabındaki iddialarla gündemde olan Donald Trump'ın ismi şimdi de pedofili milyarder Jeffrey Epstein soruşturmasına karıştı. 

Haberler 09.07.2020 - 08:42

  • 1
    Hapishanede intihar ettiği açıklanan pedofil milyarder Jeffrey Epstein’in eski kız arkadaşı ve işbirlikçisi olduğu düşünülen Ghislaine Maxwell'in (58) tutuklanmasının ardından gözler Epstein ile bağlantılı olduğu iddia edilen başka isimlere çevrildi.
  • 2
    ABD'de seçimler yaklaşırken, Jeffrey Epstein ve kız arkadaşı Ghislaine Maxwell'in aralarında bulunduğu bir fotoğraftan ABD Başkanı Donald Trump'ın çıkarılması ABD gündemini değiştirdi.

  • 3
    Konuya ilişkin açıklama yapan Fox News, "5 Temmuz Pazar günü Ghislaine Maxwell hakkında bir haber sırasında Fox News Kanalı yanlışlıkla Donald Trump'ı Melania Knauss (eski soyismi), Jeffrey Epstein ve Maxwell'in olduğu bir fotoğraftan sildi. Hatadan pişmanlık duyuyoruz" ifadelerine yer verdi.
  • 4
    Ancak bu gelişme Trump ile Jeffrey Epstein'in arasındaki olası bir bağlantının gündeme gelmesini engellemedi.

  • 5
    İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan, şu an 30’lu yaşlarda olan ve ismi açıklanmayan kadın tanık, 14 yaşındayken Epstein’in kendisini Donald Trump’ın Florida’daki malikanesine götürdüğünü öne sürdü.  Epstein’in kendisini “Nasıl? İyi parça değil mi” deyip gülerek Trump’a gösterdiğini iddia eden tanık, Trump’ın kendisinin reşit olup olmadığını bilmediğini düşündüğünü söyledi.
  • 6

    JEFFEY EPSTEIN SORUŞTURMASI NEDİR?

    Pedofili milyarder Jeffrey Epstein’e reşit olmayan genç kızları temin etmekle suçlanan kız arkadaşı Ghislaine Maxwell (58), Federal Soruşturma Bürosu (FBI) tarafından evine yapılan operasyonla gözaltına alındı. FBI’ın yaptığı operasyonun maliyetinin 5 milyon dolar olduğunu açıkladı. Epstein'ın eski kız arkadaşı olan ve onun için ilişkiler ayarladığı iddia edilen  Maxwell hakkındaki tüm suçlamalardan ceza alırsa 35 yıla kadar hapis yatabilir.

  • 7
    Epstein, daha önce Florida eyaletinde hakkındaki cinsel istismar ve kız çocuklarını pazarlama suçlarıyla ilgili olarak 2008 yılında suçlarını kabul ederek bir anlaşma yapmıştı. Epstein aralarında ABD Başkanı Donald Trump, eski başkan Bill Clinton ve İngiltere Prensi Andrew'ın da bulunduğu çok sayıda ünlü isimle yakınlığıyla da biliniyordu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız