Elliot (Ellen) Page trans olduğunu açıkladıktan sonra ilk fotoğrafını paylaştı

Ellen Page adıyla ünlenen, ancak trans olduğunu açıkladıktan sonra adını Elliot Page olarak değiştiren ünlü oyuncu, yeni adıyla ilk paylaşımını yaptı. 

Haberler ntv.com.tr 21.12.2020 - 10:13

  • 1

    Aralık ayı başında trans olduğunu ve Ellen olan adını Elliot olarak değiştirdiğini duyuran ünlü oyuncu, büyük ses getiren açıklamasının ardından ilk selfie’sini paylaşarak destek verenlere teşekkür etti.

    Umbrella Academy dizisi yıldızı Elliot Page (Ellen Page), “Kalbimin en derininden teşekkür ederim. Sevginiz ve desteğiniz en güzel hediye oldu. Güvende kalın. Birbirinize destek olun. 2021’de görüşmek üzere” notunu yazdı.

  • 2

    33 yaşındaki Kanadalı oyuncu, 1 Aralık’ta Instagram’dan yaptığı duygusal açıklamayla trans kimliğini ortaya koymuştu.

    Rol aldığı Juno filmiyle 2007'de Oscar'a aday gösterilen Page, "Merhaba arkadaşlar, trans olduğumu sizinle paylaşmak istiyorum ve ismim Elliot. Bunu yazdığım, burada olduğum, hayatımda buraya geldiğim için şanslı hissediyorum" demişti.

  • 3

    Page ayrıca, "Bu yolculuğumda beni destekleyen muhteşem insanlara karşı minnet duyuyorum. Trans topluluğunda pek çok kişiden etkilendim. Cesaretiniz, cömertliğiniz ve bu dünyayı kapsayıcı ve şefkatli bir yer yapmak için durmadan çalıştığınız için teşekkür ederim. Daha sevgi dolu ve eşit bir toplum için her türlü desteği sunacağım" ifadesini kullanmıştı.

  • 4

    "BEN DE KORKUYORUM"

    Ünlü oyuncu ayrıca, "Sevincim gerçek ama aynı zamanda kırılgan. Gerçek şu ki, şu anda son derece mutlu hissetmeme ve ne kadar ayrıcalık taşıdığımı bilmeme rağmen, ben de korkuyorum. Saldırganlıktan, nefretten, 'şakalardan' ve şiddetten korkuyorum" demişti. 

    Page, "Açık olmak gerekirse, sevinçli olduğum ve kutladığım bir anın içini boşaltmaya çalışmıyorum ama resmin tamamına hitap etmek istiyorum" ifadesiyle korkusunu vurgulamıştı.

  • 5

    DESTEK MESAJLARI YAĞDI

    Açıklamasının ardından eşi Emma Portner ile şarkıcı Miley Cyrus ve reality show yıldızı Caitlyn Jenner (Kylie ve Kendall Jenner’ın babası) ile sosyal medyada pek çok kişi Page’e destek mesajları yazmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız