En çekici varisler

Business Insider sitesi, ailelerinin servetleriyle gündeme gelen en çekici isimleri sıraladı. İşte en çekici miras sahipleri...
Kaynak: cnbce.com

Haberler 09.11.2013 - 16:08

  • 1

    En çekici varisler

    Business Insider sitesi, ailelerinin servetleriyle gündeme gelen en çekici isimleri sıraladı. İşte en çekici miras sahipleri...
    Kaynak: cnbce.com
  • 2

    Siddharth Mallya

    Siddharth Mallya, Hindistan’ın en zengin sanayicisi ve parlamento üyesi Vijay Mallya’nın oğlu. Vijay Mallya Hindistan’ın en zengin 73’üncü kişisi ve Forbes dergisine göre 800 milyon dolar servete sahip. 26 yaşındaki oğul Mallya, Hindistan Premier Ligi takımlarından Royal Challengers Bangalore’ın yöneticilerinden.
  • 3

    Amanda Hearst

    Amanda Hearst, medya devi William Randolph Hearst’ün ikinci kuşak torunu. Amanda’nın akrabalarının toplam serveti Forbes dergisine göre 2 milyar dolar. Amanda, ailesinden gelen paranın yanı sıra Town & Country Magazine adlı dergide özel projeler müdürü olarak çalışıyor.
  • 4

    Peter II ve Harry Brant

    Peter II ve Harry Brant, ABD’li sanayici ve işadamı Peter M. Brant’ın oğulları. Babalarının serveti yıllar içinde inişli çıkışlı bir seyir izlese de Forbes dergisine göre şu anda 500 milyon dolar ile 1 milyar dolar arasında değişiyor.
  • 5

    Vanisha Mittal

    Vanisha Mittal, Hint çelik devi Lakshmi Mittal’ın kızı. Lakshmi Mittal Forbes dergisine göre dünyanın en zengin 41’inci kişisi ve Hindistan’ın en zengin ikinci adamı. Baba Mittal’in serveti 16,5 milyar dolar. Kendisi hakkındaki en dikkat çekici gelişme ise 2004 yılında yatırım bankacısı Amit Bhatia ile yaptığı düğün. Baba Mittal, 17’nci yüzyıldan kalma bir şatodaki düğünde 60 milyon dolar harcadı. Düğünde Avustralyalı şarkıcı Kylie Minogue yer aldı.
  • 6

    Trump'ın çocukları

    Ivanka, Donald Jr. ve Eric Trump, ABD’li gayrimenkul devi Donald Trump’ın çocukları. Babaları ABD’nin en zengin 134’üncü kişi ve Forbes dergisine göre 3,5 milyar dolarlılk servete sahip. 31 yaşındaki Ivanka, Trump Organization için çalışıyor. 35 yaşındaki Donald Jr. ise Trump Organization’ın Başkan Yardımcısı. 29 yaşındaki Eric de yine aile şirketlerinden birinde yönetici.
  • 7

    Aerin Lauder

    Aerin Lauder, kozmetik devi Estée ve Joseph Lauder’in torunu. Aerin’in babası Ronald Lauder, Forbes milyarderler listesinde 376’ncı sırada ve 3,7 milyar dolar servete sahip. 43 yaşındaki Aerin, Estée Lauder şirketinde kreatif direktörlük yapıyor. Aerin geçen yıldan itibaren kendi adı altında lüks yaşam markasını başlattı. Bu markada akseusarlardan ev tasarımına farklı farklı hizmetler veriliyor.
  • 8

    Dylan ve Andrew Lauren

    Dylan ve Andrew Lauren, dev tekstil markası Ralph Lauren’in çocukları. Babaları, Forbes’un milyarderler listesine göre 166’ncı sırada ve toplam serveti 7,7 milyar dolar. Andrew film yapımcılığı yapıyor. Dylan’ın ise Willy Wonka’dan esinlendiği şekerleme şirketi var.
  • 9

    Courtin-Clarins kuzenler

    Courtin-Clarins kuzenleri, kozmetik devi Jacques Courtin-Clarins’in torunları. Kuzenlerin babaları Olivier ve Christian Courtin-Clarins’in toplam serveti Forbes dergisine göre 2,2 milyar dolar. Claire (26), Prisca (26), Jenna (26) ve Virginie (27), Fransız şirketin varisleri. Şirketin piyasa değeri 3,6 milyar dolar olarak tahmin ediliyor.
  • 10

    Marta Ortega-Perez

    Marta Ortega-Perez, İspanyol dev marka Zara’nın sahibi Amancio Ortega’nın kızı. Amancio Ortega, Forbes’un milyarderler listesine göre 57 milyar dolarlık servetiyle 3’üncü sırada. Marta Ortega-Perez, bir rivayete göre şirketin başına babasından sonra geçmek için yetiştiriliyor. Şu anda 30 yaşında olan Perez’e henüz şirket teslim edilmedi. Perez şirketin içinde en alt seviyede çalışarak başladı. İlk işinde mağazalarda tezgahlara ürün dizerek başladı.
  • 11

    Carlos Slim Domit

    Carlos Slim Domit, Meksikalı telekomünikasyon milyarderi ve dünyanın en zengin adamı Carlos Slim’in oğlu. Slim’in toplam serveti Forbes dergisine göre 73 milyar dolar. Meksikalı milyarderin en büyük oğlu, nadir bulunan modellerden oluşan araba koleksiyonuyla biliniyor.
  • 12

    Ariana Rockefeller

    Ariana Rockefeller, enerji devi Standard Oil’in kurucusu John D. Rockefeller’in ikinci kuşak torunu. Büyükbabası David Rockefeller Sr, Forbes milyarderler listesine göre 527’nci sırada ve 2,8 milyar dolarlık servete sahip. 31 yaşındaki Ariana aynı zamanda sosyetik güzellerden Abby Aldrich Rockefeller’in de torunu. Büyükannesi New York Modern Sanatlar Müzesi’nin kuruluşunda evini hibe ederek katkı yapmıştı.
  • 13

    Isaac ve Otis Ferry

    Isaac ve Otis Ferry, İngiliz rock müzik efsanesi Bryan Ferry’nin oğulları. İngiltere’nin en büyük rock yıldızlarından Bryan Ferry, toplamda 48 milyon dolarlık bir servetin sahibi.
  • 14

    Holly ve Sam Branson

    Holly and Sam Branson, İngiliz çılgın işadamı ve Virgin şirketinin sahibi Richard Branson’ın çocukları. Richard Branson, Forbes milyarderler listesinde 262’nci sırada. Toplam serveti 4,6 milyar dolar. 31 yaşındaki Holly, 2007’de tıp fakültesinden mezun oldu ve bir yıl Chelsea ve Westminster Hastaneleri’nde çalıştı. Sonra ise aile şirketine dahil olmak istedi. 28 yaşındaki Sam ise, belgesel yapımcılığı yapıyor.
  • 15

    Petra ve Tamara Ecclestone

    Petra ve Tamara Ecclestone, Formula 1 patronu Bernard Ecclestone’un kızları. Babaları Forbes’un milyarderler listesinde 353’üncü sırada ve serveti 3,8 milyar dolar. Her ikisi de zaman zaman modellik yapıyor. Tamara ayrıca 1 milyar dolar değerindeki çanta koleksiyonuyla biliniyor. Her iki Ecclestone da magazin basınında sıkça yer alıyor.
  • 16

    Barron Nicholas Hilton II

    Barron Nicholas Hilton II, Hilton Otelleri’nin kurucusu Conrad Hilton’ın torunlarından. Adını aldığı büyük babası William Barron Hilton’un serveti Forbes dergisine göre 2,5 milyar dolar. Şu anda 23 yaşında olan Barron, daha çok ünlü ablaları Paris ve Nicky Hilton’un küçük kardeşi olarak biliniyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız