En uyumlu giyinen ünlü çiftler

Magazin dünyasının ünlü isimleri stilleriyle de milyonları kendilerine hayran bırakıyorlar. İşte bu konuda zirvede yer alan ve en uyumlu giyinen ünlü çiftler...

Haberler 27.05.2017 - 11:40

  • 1

    Gigi Hadid-Zayn Malik

    Gigi Hadid ve Zayn Malik Hollywood'un son dönemlerdeki en dikkat çeken çiftlerinden. İkili moda dünyasında da harika kıyafet uyumları ile tam not almayı başarıyor. Met Gala'da metalik efektli kıyafetleri ile hâlâ hafızalarda olan ünlü çift tüm dünyanın ilgi ile izlediği çiftler arasında açık ara önde.

  • 2

    Victoria-David Beckham

    Stil denilince dünyada akla gelen ilk çift şüphesiz David ve Victoria Beckham. David Beckham'ın tüm dünyada ilgi ile takip edilen stiline Victoria Beckham moda dünyasına tasarımcı olarak atılarak cevap verdi. Her yerde adeta stil ikonu olarak anılan çift dünyada en uyumlu giyinenler çiftler listesinde ilk sırada.

  • 3

    Beyonce- Jay Z

    Beyonce ve Jay Z sıra dışı stilleri ile dünyada en çok beğenilen ünlüler arasında. Katıldıkları etkinliklerde stillerini de harika bir şekilde birbiri ile bağdaştırmayı başaran ünlü çift Hollywood'un en etkili giyinen isimleri arasında bulunuyor.

  • 4

    Olivia Palermo-Johannes Huebl

    Moda dünyasını peşinden sürükleyen ve stil ikonu ilan edilen Olivia Palermo, eşi ile her davette göz alıcı görünmeyi başaran ünlülerden. Her giydikleri ile dergi ve gazetelerde günlerce yer alan ünlü çift moda ve stil işinden anladıklarını tüm dünyaya gösteriyor.

  • 5

    Eva Mendes-Ryan Gosling

    Geçtiğimiz sene evlenen ünlü çift davet ve açılışlarda birbirleri ile aynı tonu yakalayan kıyafetler giymeyi tercih ediyor. Stil konusunda da birbirlerinden ayrı düşmeyen bir tarz benimseyen çift Hollywood'un stilleri ile dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor.

  • 6

    Blake Lively-Ryan Reynolds

    Blake Lively ve Ryan Reynolds Hollywood'un en popüler ve en şık giyinen çiftleri arasında. Klas stillerini davetlerde son derece uyumlu bir şekilde sergileyen çift basının da ilgi odağı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız