Eser West'ten Survivor paylaşımı (Eser West kimdir?)

Survivor 2017'ye gönüllüler takımından katılan Eser West, açlığa dayanamayınca kendi isteğiyle yarışmadan ayrıldı. Daha önce bir kere veda konseyine kalan ancak Survivor'da finale kalacak isimler arasında favori gösterilen Eser West ayrılık kararının detaylarını anlattı. Eser ile kavgalı olan Serhat Akın ise bu kararın ardından 'Adalar birleştiğinde görüşecektik! Neyin meydanını okuyorsun" dedi. Eser ise Instagram'dan yaptığı açıklamada "sizler bütün gerçekleri öğreneceksiniz" dedi. Peki ama Survivor'ın en çok konuşulan isimlerinden biri olan, "Kısmetse Olur" programıyla adını duyuran Eser West kimdir? İşte Survivor Eser'in yarışma sonrası yaptığı sosyal medya paylaşımı, hakkında bilgiler ve fotoğraflar...

Haberler 20.02.2017 - 14:05

  • 1
    Eser West, 1990 yılında New York'ta dünyaya geldi. Tam adı Francesc Eser West'dir. Asıl mesleği öğretmenlik olan West 1.75 boyundadır.
  • 2
    Kameramanlık, editörlük ve montaj yapan Eser West'in bir prodüksiyon şirketi de bulunuyor. Youtube kanalı da bulunan West, burada kendi yaptığı videoları, kafasında kurduğu formatları bir program haline getirerek yayınlıyor.
  • 3
    West, Kısmetse Olur isimli evlilik programına katılarak adını geniş kitlelere duyurdu. West bu programda Cansel Çördük ile tanışarak aşk yaşamaya başladı.
  • 4
    West, La Guardia Communitiy College üniversitesinde eğitim hayatını tamamladı. La Guardia Communitiy College Üniversitesi’nde eğitim hayatını tamamlayan West bir süre önce Hande Yener'in klibinde yer aldı.
  • 5

    West'in Survivor tanıtım videosundaki sloganı, "Konuşmak kolay ama o adaya adım attığın an her şey değişir" oldu. 

    İkinci sloganı ise şöyleydi: "Ben Eser West, herkes çok iddialı, ben mi? pek konuşmayı sevmiyorum." 

  • 6

    Survivor'ın 5.haftasında yapılan acil ada konseyinde Eser West'in açlığa dayanamayarak kendi isteğiyle yarışmadan ayrıldığı açıklandı. 

  • 7

    Yarışmadan ayrılan Eser West yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

    "Gelmeden önce kafamda büyük soru işareti vardı. Açlığa dayanabilir miyim, alışabilir miyim diye. California’ya gittim, kendimi denedim, üç gün aç kaldım, yapamam dedim. İlk hafta çok zordu, kriz geçirdim, kendimi tanıyamadım. Açlıktan sinir kirizi geçirdim. Sonra savaşmak istiyorum, bu zor günler geçecek dedim. İkinci hafta hastanelik oldum, bunun yanında özlem de vardı. Her şeye uyum sağladım. Pisliğe, parkurdaki zorluklara... Sadece kendi iç dünyamda yaşadığım şeye yenildim."

  • 8
    "Asla kendimi farklı bir şekilde lanse etmek istemedim. Lanse ettiysem bu da açlığımdandır. Açlık gerçekten insanı kendi halinden çıkarıyor. Burada kendimi kaybettiğim zamanlar oldu. Zararım kendimedir, kimseye zarar vermem, kendi kendimi yerim. Baltayı alır masum bir ağaca vururum. En büyük özürüm o ağaçtan. Daha kötü bir duruma düşmek istemiyorum. O teknedeki halimi kimse görsün istemiyorum, ağaca vururken beni kimse öyle tanısın isyemiyorum. Çünkü ben o değilim. Ama açken oluyor."
  • 9

    "İyi ki geldim, yaşadım, gördüm. Burada yaşanan her şey gerçek. Bir pişmanlığım yok, ama daha kötüleşmek istemedim. O yüzden akli dengem yerindeyken dönmek bence en doğru, en sağlıklı karar oldu benim için."

  • 10

    "Tek pişmanlığım, keşke yapabilseydim ve Kıbrıs’ta olsaydım. Kıbrıs’ta iki final koltuğundan birini boşaltmış gibi hissediyorum kendimi.

    Buraya kendimle savaşmaya geldim. Her testi geçtim, ne yazık ki sadece açlıkta kaldım."

    SURVİVOR 2017 TÜM DETAYLAR

  • 11

    SERHAT AKIN'DAN ESER WEST YORUMU

    Ünlüler takımından Serhat Akın, açlığa dayanamayarak Survivor'a veda eden Eser West hakkında konuştu. Ünlüler adasında yer alan eski milli futbolcu, "Eser'in gitmesine çok üzüldüm. Onun bana bir sözü vardı. Ortada hiç tartışma da yoktu. 'Seninle Adalar birleştiğinde görüşeceğiz' dedi. O beni üzdü, onu göremeyeceğiz. Neyin meydanını okuyorsun?" ifadelerini kullandı.

  • 12

    "BÜTÜN GERÇEKLERİ ÖĞRENECEKSİNİZ"

    Eser West, ülkeye döner dönmez ayağının tozuyla daha önce katıldığı Kısmetse Olur programında tanıştığı ve aşk yaşadığı sevglisi Cansel Çördük'ü de alarak kahvaltı için Boğaz manzaralı bir mekana gitti.

    Buradan çekilen bir karesini Instagram hesabından paylaşan Eser West, şu ifadeleri kullandı: Sonunda ait oldugum yerdeyim. Huzuru yeniden kesfettim. Inanilmaz desteginiz yuregimi kabartti. Demekki dogru birsey yapmisim diyorum. Ve merak etmeyin, sizler butun gercekleri ogreneceksiniz. Arkamdan konusan 1,2 yari unlu kisileri ne yazikki tanimiyorum. Ama ekmek paralari beni konusmak ise ne mutlu bana.

    İşte Eser West'in Survivor'da yaşadığı önemli olaylar...

  • 13

    Güçlü fiziği ve enterasan kişiliğiyle Survivor'da adından söz ettiren West, ünlüler takımından Fatih Hürkan ve Serhat Akın'la ise iki kere kavga etmişti.

    SURVİVOR'A DAMGA VURAN KAVGALAR

  • 14

    KAVGALAR NEDEN YAŞANDI?

    Furkan Kızılay gönüllüler takımından Sadin Bakır'a oyun kaybetti. Sinirlerine hakim olamayan Furkan hırsını çimlerden çıkardı. Ancak gönüllüler takımından gelen tepkiler sonrası Furkan kontrolünü kaybetti ve Eser West'e hakaret etti. Eser West'in de karşılık vermesi üzerine Serhat Akın araya girip 'Sen konuşma, sen akıllı olacaksın' dedi ve tansiyon yükseldi. 

    Daha sonra 14 Şubat'ta yayınlanan ödül oyunu bölümünde Çılgın Sedat ufak bir sakatlık yaşadı ve parkuru yarıda bıraktı. Sedat yerde acı içinde kıvranırken Eser West; takım arkadaşı Volkan'a "İşte böyle olur. Devam et, devam et" dedi. Bunun üzerine Furkan Kızılay, Eser'e, "Ne acımasız adamsın" diye çıkıştı. Eser ise "ne alaka" diye yanıt verdi. Bunun üzerine sinirlenen Serhat Akın, "Konuşma sen" diyerek Eser'in üzerine yürüyünce gergin anlar yaşandı. "Gel buraya" diye bağıran Serhat'ın ağzını İlhan Mansız kapatarak sakinleştdi. 7 kişinin Serhat Akın'ı zor sakinleştirdiği olay sonrası Acun Ilıcalı konseyde iki yarışmacıyı da uyardı.

  • 15
    West'in kazandığı bir yarış sonrası ise ödül sembolünü ısırarak kopardığı an hafızalara kazındı.
  • 16

    West'İn Survivor'daki en önemli anlarından bir diğeri ise açlıktan dolayı sinir krizi geçirdiği anlar oldu. Oyun sonrası adalarına dönerken teknede sinir krizi geçiren West bağırarak ağlamaya başlayınca onu ilk olarak takım arkadaşı Gökhan sarılarak sakinleştirmeye çalıştı.  West olay sonrası takım arkadaşlarına, "her yerim ağrıyor. Açım. Geceleri uyuyamıyorum. Patlıyorum" açıklamasını yapmıştı. 

  • 17

    Survivor'da oynadığı 42 oyunda 23 galibiyet 19 mağlubiyeti bulunan West, başarı sıralamasında 4. sırada bulunuyordu.

    İşte fotoğraflarla Eser West...

  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız