Ethan Hawke: River Phoenix'in sonu bana ders oldu

Ethan Hawke, Genç Astronotlar'da (Explorers) başrolü paylaştığı ve 1993'te hayatını kaybeden River Phoenix'in Hollywood tarafından harcandığını söyledi.

Haberler 18.11.2020 - 09:43

  • 1
    River Phoenix yalnızca 23 yaşındaydı ve Los Angeles'taki bir gece kulübünün önünde aşırı doz uyuşturucu nedeniyle öldüğünde film endüstrisinin en parlak yıldızlarından biriydi. O ve Ethan Hawke, 14 yaşındayken çekilen macera filmi Genç Astronotlar'da (Explorers) birlikte çalıştıktan sonra arkadaş kalmaya devam etti. Hawke, Phoenix'in ölümünün ona bağımsız filmlere bağlı kalıp kendisini süperstarlığa itebilecek spot ışıklarından ve dev filmlerden kaçınması yönünde ilham verdiğini açıkladı.
  • 2

    Hawke, The Guardian'a "Neden daha kolay filmler yapmayayım? Beyaz perdedeki ilk ortağım Sunset Bulvarı'nda aşırı doz aldı.O son derece parlak bir ışıktı ve bu endüstri onu harcadı, bu benim için büyük bir ders oldu" dedi.

  • 3
    Independent'ın haberine göre Hawke konuyla ilgili "Neden Los Angeles'a hiç taşınmadığıma dair tek bir sebep sunmam gerekirse, benim gibi bir aktörün böyle bir iklimde olmasının çok tehlikeli olduğunu düşüyorum. Neden bu kadar çok oyuncunun depresyona veya bağımlılığa düştüğünü anlıyorum" diye konuştu.
  • 4
    Oyuncu, "Uyuşturucu, alkol ve depresyon tüm dünyada ürkütücü hasımlar. İnsanlar istediğinizi elde etmenin sizi mutlu edeceğini düşünüyor ama benlik, amaç ve sevgi duygusu dışarıdan gelmiyor. Bazen göründüğü gibi olmayan şeyleri kutlayan bu kültürle dikkatinizi dağıtamazsınız" dedi.
  • 5
    Oyuncu Joaquin Phoenix'in abisi Phoenix 1988 yapımı drama Boşu Boşuna'daki (Running on Empty) rolüyle Oscar'a aday gösterilmişti. Ayrıca Benim Güzel Idaho'm (My Own Private Idaho), Benimle Kal (Stand by Me) ve Şifreciler (Sneakers) gibi filmlerde rol almış ve 1989'da Indiana Jones Son Macera'da (Indiana Jones and the Last Crusade) Indiana Jones'un gençliğini canlandırmıştı.
  • 6


    Joaquin Phoenix Eylül'de Rooney Mara'yla yeni doğan oğullarına ölen kardeşinin adını verdiğini açıklamıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız