Game of Thrones’un en iyi saç modelleri

Game of Thrones’un 6’ncı sezonunda Khaalesi’den Sansa Stark’a öne çıkan saç modelleri...

Haberler ntv.com.tr 21.07.2016 - 15:53 Son Güncelleme : 21.07.2016 - 15:58

  • 1

    EN GÜZEL SAÇLI KARAKTERLER

    Dünyada 8,5 milyon izleyicisi olan Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisinin kostümleri kadar saç modelleri de izleyicinin dikkatini çekiyor. İşte Khaalesi’den Sansa’ya, Cersei Lannister’dan Arya’ya en çok dikkat çeken saç modelleri...

  • 2

    DAENERYS TARGARYEN (KHAALESI)

    Emilia Clarke’ın canlandırdığı ejderhaların annesi karakteri, beyaza yakın sarı saçlarıyla dikkat çekiyor. Yarı toplu saçlarının bir kısmı her zaman örgülü oldu.

  • 3

    CERCEI LANNISTER

    Lena Headey’in hayat verdiği Cersei Lannister karakteri, beşinci sezonun sonunda uzun dalgalı saçlarından uzaklaşmak zorunda kaldı. Kardeşi ve aynı zamanda sevgilisi Jaime Lannister’ın “Her zaman kısa saçlı kadınları beğendiğimi söylemiş miydim?” demesi boşuna değil. İzleyici, kısa saçı Cercei’ye yakıştırdı.

  • 4

    GILLY

    Hannah Muray’ın oynadığı Gilly, altıncı sezonda değişti ve daha bakımlı bir görünüme kavuştu. Her ne kadar kumral saçları sarışın bebeğiyle tezat oluştursa ve bir miktar inandırıcılık sorunu yaratsa da, dalgalı kumral saçları seyircinin beğenisini kazandı.

  • 5

    SANSA STARK

    Sophie Turner’ın hayat verdiği Sansa Stark rolü dizinin başlangıcından bu yana büyük bir hayran kitlesi kazandı. Seyircinin en beğendiği Game of Thrones kadınlarından biri olan Sansa, altıncı sezonda örgü saçlarıyla öne çıktı. Yandan örgülü saçlarıyla psikopat kocası Lord Bolton için, “İyi uykular Lord Bolton. Yarın öleceksin” dediği sahn akıllara kazındı.

  • 6

    MALISANDRE

    Alman oyuncu Carice van Houten’in canlandırdığı Melisandre, upuzun dalgalı kızıl saçlarıyla dizinin en güzel saçlı kadınlarından biri olarak yorumlandı.

  • 7

    ARYA STARK

    Maisie Williams’ın canlandırdığı Arya Stark, ablası Sansa Stark’a göre daha erkeksi görünen bir karakter oldu. Görme yetisini kaybedip sokaklarda dilenmeye başladıktan sonra yanlardan örgü topuzlarıyla dikkat çekti ve Arya’nın bu hali seyirci tarafından daha kadınsı bulunarak beğenildi.

  • 8

    OLENNA TYRELL

    Diana Rigg’în hayat verdiği Olenna Tyrell, dizi boyunca saçlarını hiç göstermedi ancak gösterişli başlıklarıyla dikkat çekti. Şapka ve örtü karışımı başlıkları karakterini akılda kalıcı bir hale getirdi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız