Gazetecilere Kendall Jenner sansürü

Irkçı olduğu gerekçesiyle tepki gösterilince yayından kaldırılan Pepsi reklamı sonrası, reklamın yıldızı Kendall Jenner'a soru sormak isteyen gazeteciler uyarıldı.

Haberler 19.04.2017 - 12:18

  • 1

    “Irkçı ve siyahilere yönelik polis şiddetini küçümsediği” yönünde yapılan ağır eleştiriler üzerine yayından kaldırılan Pepsi reklamının yıldızı Kendall Jenner’a soru soracak gazetecilere sansür uygulandı.

  • 2

    Dünyanın en büyük açık hava festivali olarak kabul edilen Coachella Müzik Festivali’ne katılan Jenner’a, Pepsi reklamıyla ilgili soru sormamaları konusunda gazetecilerin uyarıldığı öğrenildi.

  • 3

    Jenner,  siyahilerin yaşam hakkını savunmak için yapılan protestolara karşı duyarsız davrandığı gerekçesiyle eleştirilen reklamın geri çekilmesi konusunda bugüne kadar hiç açıklama yapmadı.

  • 4

    TMZ’nin haberine göre, ünlü model için pek çok röportaj planlaması yapıldı ve sorular önceden görülmek istendi. Reklamla ilgili soru soran gazetecilerin “persona non grata” (istenmeyen kişi) ilan edileceği ve bir daha Jenner’la röportaj yapamayacağı iddia edildi.   

  • 5

    21 yaşındaki modelin reklamın yapım sorumluluğunu almadığı, anlaşmayı imzalarken reklamın içeriği hakkında ne kadar bilgi sahibi olduğunun net olarak bilinmediği öne sürüldü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız