Gigi Hadid kızının evde doğum ayrıntılarını anlattı

Şarkıcı sevgilisi Zayn Malik ile birlikteliğinden ilk bebeğini eylül ayında dünyaya getiren Gigi Hadid, evinin yatak odasında yaptığı suda doğumu anlattı. Zayn Malik ve kız kardeşi Bella Hadid'in doğum esnasında yanında olduğunu söyleyen ünlü model, "Benimle gurur duydular ama belirli noktalarda her ikisini de dehşet içinde gördüm" dedi.

Haberler ntv.com.tr 05.02.2021 - 12:22

  • 1

    Dünyaca ünlü süper model Gigi Hadid, ünlü şarkıcı Zayn Malik ile birlikteliğinden olan kızı Khai’nin doğumunu anlattı. Amerikan Vogue dergisinin Mart 2021 sayısına kapak olan 25 yaşındaki model, eylül ayında kızını Pennsylvania’daki evinde dünyaya getirmişti.

  • 2
    Ünlü süper model, Manhattan'da bir hastanede doğum yaparsa annesi Yolanda Hadid ve kız kardeşi Bella Hadid'in orada olamayacağını fark ettiğinde doğum planının değiştiğini söyledi.
  • 3

    Erkek arkadaşı Zayn Malik ile birlikte The Business of Being Born adlı belgeseli izledikten sonra, bunun bir çağrı olduğuna inanan Hadid, evde doğum yapmaya karar verdiğini belirtti.

  • 4
    Bebeğini yatak odasında bir şişme küvette dünyaya getiren Hadid, "Hayatımdaki en çılgın acı olacağını biliyordum, ama ona teslim olmalıydım” ifadesi kullandı.
  • 5
    Doğal doğuma annesi ve bir ebenin yardımıyla hazırlandığın söyleyen Hadid, ebenin kendisine, “Yapıyorsun. Sana kimse yardım edemez. Zaten epidural noktasını geçtin, yani hastane yatağında da tam olarak aynı şekilde itiyor olacaktın” dediğini anlattı.
  • 6

    Ünlü model, doğum esnasında yanında olan 28 yaşındaki sevgilisi Zayn Malik ve 24 yaşındaki kız kardeşi Bella Hadid’in kendisiyle “gurur duyduğunu” bildiğini söylerken, “Ancak belirli noktalarda her ikisini de dehşet içinde gördüm” dedi.

  • 7

    Malik’in en sevdiği kişiyi acı içinde gördüğü için kendini çok çaresiz hissettiğini söyleyen Hadid, “Doğum bitince Zayn ve ben birbirimize baktık ve ‘Bunu tekrar yapmadan önce biraz zamanımız olabilir’ der gibiydik” ifadesini kullandı.

    Hadid ve Malik çiftinin ilk bebeği olan Khai, 19 Eylül’de dünyaya geldi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız