Gisele Bündchen’den yıllar sonra gelen Leonardo DiCaprio itirafı

Dünyaca ünlü Brezilyalı model Gisele Bündchen, aktör Leonardo Di Caprio ile yaşadığı 5 yıllık ilişki hakkında yıllar sonra itirafta bulunarak, “Onunla birlikteyken vücudumu uyuşturuyordum” dedi.

Haberler 03.02.2019 - 14:45

  • 1

    Ünlü model Gisele Bündchen bir süre önce yazdığı Lessons: My Path to a Meaningful Life adlı kitabının tanıtımı için People dergisine verdiği röportajda hayatıyla ilgili yeni itiraflarda bulundu.

  • 2

    Gisele Bündchen, açıklamalarda, kitabındaki açıklamaların bir kısmını tekrarlarken eski aşkı Leonardo Di Caprio ile yaşadıklarını da anlattı.

  • 3

    38 yaşındaki Brezilyalı model, 2000-2005 yılları arasında birlikte olduğu aktör Leonardo Di Caprio ayrılık sebebini açıkladı.

  • 4

    DiCaprio ile hayata başka açılardan baktıklarını ve bir süre sonra fikir ayrılığına düştüklerini söyleyen Bündchen, ilişkisi sırasında yaşadığı kötü bir durumdan da bahsetti.

  • 5

    Kendisinin o dönemlerde ruhsal bir arayışta olduğunu açıklayan model, DiCapiro'nun ise buna katılmadığını, kendisiyle ilgili hiçbir şeyi değiştirmediğini söyledi.

  • 6

    Bündchen, "Onunlayken alkol ve sigara tüketip vücudumu uyuşturuyordum. Sonra ayrıldık" dedi.  

  • 7

    10 yıldır Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady ile evli olan iki çocuk annesi ünlü model, kitabında ayrıca hayatının bir döneminde intihar etmeyi düşündüğünü de yazdı.

  • 8

    “Yüzümdeki gülümseme gösteri içindi. Oysa yıllar boyunca depresyonla mücadele ettim. Kendimi güçsüz hissediyordum. Dünyanız gittikçe küçülüyor ve siz nefes alamıyorsunuz. Bu benim hayatım boyunca hissettiğim en kötü şeydi” diyen ünlü model, “Her şey beni öldürmek istiyordu. Önce uçaklardı, sonra asansörler. Ardından tüneller, oteller, çekim yapılan stüdyolar ve arabalar geldi. Sonra bunlara benim kendi evim de eklendi. Her şey bir kafes haline geldi. Ben de o kafesin içinde birazcık hava için çırpınan bir hayvana dönüştüm. Bir çıkış yolu göremiyordum ve bir gün daha bu şekilde hissetmeye dayanamıyordum” ifadelerini kullandı.

  • 9

    Kitabında, “Bu karamsar ruh haline Leonardo DiCaprio ile ilişkim sırasında girdim” diyen Bündchen, “Sigara ve içkiden uzaklaşma kararı verdiğim sırada ilişkimi de bitirdi. DiCaprio, beni yalnız hissettiriyordu” notunu yazdı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız