Gonca Vuslateri ile Edip Burak Ertoğan boşandı

Oyuncu Gonca Vuslateri ile 2,5 yıl önce evlendiği Edip Burak Ertoğan’ın evliliği tek celsede sonlandı.

Haberler 24.08.2019 - 09:44

  • 1
    Son olarak Tehlikeli Karım dizisinde rol alan Gonca Vuslateri ile 2,5 yıl önce evlendiği ses mühendisi Edip Burak Ertoğan’ın evliliği tek celsede bitti.
  • 2
    Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle bir ay önce “anlaşmalı” olarak boşanan çiftin birbirinden nafaka veya tazminat talebinde bulunmadı.
  • 3
    Gonca Vuslateri ile Edip Burak Ertoğan, 31 Aralık 2015’de yurtdışında evlenmişti. Evliliğini sosyal medya hesabından, “Evet, evlendim. Ortada bir ton negatif mevzu varken düğün yapmayacağımı söyledim. Mutluluğu yaşamayı feda edeyim ama kendim mutlu olayım. İstanbul’a dönünce 5-6 kişinin katılacağı sade bir kutlama yapacağım” mesajı atan Vuslateri, boşanacağını da sosyal medyadan duyurmuştu.
  • 4
    31 yaşındaki Vuslateri boşanacağını ise, “Eşim Burak Ertoğan’la uzun bir süredir ayrı sürdürdüğümüz evliliğimizi hukuki olarak da sonlandırmaya karar verdik. İçinde bulunduğumuz yoğun gündemde, bizim içinde hassas olan bu süreçte herkesin anlayışını bekliyoruz” sözleriyle açıklamıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız