Gurur, Oya Aydoğan'ın mirasını açıkladı

Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan, annesinin bıraktığı mirastan ve onun özel kasasından bahsetti

Haberler 17.10.2016 - 14:32 Son Güncelleme : 17.10.2016 - 14:45

  • 1

    CANLI YAYINDA KONUŞTU

    Star TV ekranlarında yayınlanan Seren Serengil ve Deniz Akkaya'nı sunduğu 'Duymayan Kalmasın' programına canlı olarak bağlanan Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan, annesinin bıraktığı mirastan ve onun özel kasasından bahsetti.
  • 2

    BÜLENT ERSOY İLE GERGİNLİK

    Gurur, telefonla bağlandığı canlı yayında Bülent Ersoy'la olan gerginlikten, annesinin yokluğuna dair pek çok konuda açıklamalarda bulundu.
  • 3

    MAHÇUP ETMEYECEK BİRİKİM

    Annesini özlediğini ama hayatın devam ettiğini söyleyen Gurur Aydoğan, Seren Serengil'in "Annenin yokluğundan sonra maddi anlamda sorun yaşıyor musun?" sorusuna, "Annem beni hayatım boyunca kimseye mahçup etmeyecek derecede birikim bıraktı" şeklinde bir yanıt verdi.
  • 4

    "BUZLARI ERİTECEĞİZ"

    Bülent Ersoy'un kendisinden telefon beklediğini de sözlerine ekleyen Gurur Aydoğan, en kısa zamanda onu arayarak aralarındaki buzları eriteceklerinin de sinyalini verdi.
  • 5

    "ÖZEL KONUŞMAK İSTERİM"

    Oya Aydoğan'ın özel kasasını açtığını da canlı yayında açıklayan Aydoğan, program sunucuları Deniz Akkaya ve Seren Serengil'in kasada neler olduğuna dair sorularına, "Bunu özel olarak konuşmak isterim ancak tabi ki mücevherleri vardı ve onlar kasasında duruyordu" şeklinde bir açıklamada bulundu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız