Hadise'den Mehmet Dinçerler'e: Nişanlım!

İş insanı  Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturmaya hazırlanan ünlü şarkıcı Hadise, sevgilisinin yeni paylaşımına "Nişanlım!" yorumuyla karşılık verdi.

Haberler 28.01.2022 - 14:41 Son Güncelleme : 28.01.2022 - 14:42

  • 1

    Geçtiğimiz yıl haziran ayında oyuncu Kaan Yıldırım'dan ayrılan Hadise, aradığı mutluluğu iş insanı Mehmet Dinçerler'de buldu.

    İlişkisinde hızlı yol alan 36 yaşındaki şarkıcı, nikah masasına oturmaya hazırlandığı 34 yaşındaki Dinçerler ile sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

  • 2

    "NİŞANLIM!"

    Geçtiğimiz hafta sevgilisine evlilik teklifi eden Dinçerler, kardeşi Tuğba Dinçerler'in düğününde takım elbisesi ile verdiği pozu yayınladı. Mehmet Dinçerler'e, "Evet" yanıtını veren Hadise ise sevgilisinin gönderisine kayıtsız kalmadı. İş insanının ailesiyle de tanışan ünlü şarkıcı, Dinçerler'in paylaşımına, İngilizce "Nişanlım!" yorumunu yaptı.

  • 3

    "BENİM SONSUZLUĞUM"

    Mehmet Dinçerler'in de Hadise'ye, "Benim sonsuzluğum" cevabını verdiği görüldü. Aşkları doludizgin devam eden ikilinin bu diyaloğu takipçilerinden oldukça ilgi gördü. 

  • 4
    Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan çiftten Hadise, sevgilisinin kardeşi Tuğba Dinçerler'in İstanbul'da gerçekleşen düğününe katılmıştı. Kendi şarkılarında dans eden ünlü isim, düğünün sonunda çekilen aile fotoğrafında da yer almıştı.
  • 5

    "HİKAYEMİZ ŞİMDİ BAŞLIYOR"

    Geçtiğimiz günlerde Mehmet Dinçerler'den evlilik teklifi alan Hadise, pırlanta yüzüğünü gösterdiği bir video paylaşmıştı. "Evet" yanıtını veren Hadise, "Hikayemiz şimdi başlıyor" mesajını yayımlamıştı.

    Çiftin 27 Nisan'da düğünlerinin olacağı iddia edildi. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız