Haftanın magazin ve sanat olayları

Haftanın olayları deyince şüphesiz akıllara Beşiktaş ve Kayseri'deki terör saldırıları ve Halep'de yaşanan insanlık dramı akıllara geliyor. Geride bıraktığımız haftada yaşanan üzücü olaylara sanat, spor ve magazin dünyasındaki birçok isim sessiz kalmadı. Bunların yanı sıra birçok önemli gelişmede yaşandı. İşte magazin ve sanat dünyasında geçtiğimiz hafta yaşanan; çok okunan, merak edilen gelişmeler...

Haberler 18.12.2016 - 16:43

  • 1

    Beşiktaş’ta cumartesi akşamı yaşanan terör saldırısına birçok isim sosyal medyadan tepki gösterdi. Saldırıya karşı #polisiminyanındayım hashtag'i oluşturuldu. Kısa sürede sosyal medyanın gündeminde zirveye oturan hashtag’e ünlüler de destek verdi. Kimisi polislerle önceden çekilmiş fotoğrafını paylaştı, kimi en yakın karakola gidip polislere destek oldu.

    Sanatçılar nöbette #polisiminyanındayım

  • 2

    Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in ilişkisi nikah masasına taşınıyor. Düğün için Özçivit’in başrolde yer aldığı ‘Kara Sevda’nın sezon finali yapması beklenecek. Çift, Ramazan Bayramı’nın ardından Temmuz 2017'de dünyaevine girecek.

    Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in düğün tarihi belli oldu

  • 3

    İçerde dizisinde çocukken kendisini kaçıran ve işkence yapan Coşkun'u gördükten sonra peşine düşen ancak elinden kaçıran Mert, sinirden duvara yumruk atarak kolunu kırmıştı. Ancak duvara yumruk atma sahnesinin dizinin akışını bozmamak için çekildiği, Aras Bulut İynemli'nin gerçek hayatta kolunu sakatladığı ortaya çıktı.

    İçerde'nin sahnesi gerçek çıktı: Kolunu kırdı

  • 4

    Hülya Avşar 2017'de başlayacak televizyon programı hakkında bilgi verdi. Avşar ilk konuğunun Acun Ilıcalı olacağını söyledi ve ekledi: Acun’u uzun zamandır mıncıklamıyordum, birazcık mıncıklayayım. Gülmeye ihtiyacımız var.

    Hülya Avşar'ın ilk konuğu Acun Ilıcalı

  • 5

    Bir süre önce Nişantaşı’nda hatalı park sebebiyle İETT şoförü ile tartışan Burak Yılmaz, konuyla ilgili “O olayda hiç suçum yok, valeden kaynaklandı. Aracımı valeye vermiştim, o da durağa park etmiş. İETT şoförü benim park ettiğimi sanınca ufak bir tartışma oldu” açıklamasını yaptı.

    Burak Yılmaz'dan 'hatalı park' açıklaması

  • 6

    Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Sağlık-Sen, ‘Dönerse Senindir’ filminin başrol oyuncusu Murat Boz’un yanı sıra yapımcı, yönetmen ve senarist ile tespit edilecek diğer sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. 

    Dönerse Senindir filmi hakkında suç duyurusu

  • 7

    Emrah Karaduman'ın eski sevgilisi Fulin, "Emrah, beni kıskandırmak için evimin önünde Aleyna Tilki ile el ele dolaştı" dedi. Fulin, 'Cevapsız Çınlama' şarkısıyla gündem olan Aleyna'nın kendisini tehdit ettiğini de öne sürdü.

    Fulin: Aleyna Tilki beni tehdit etti

  • 8

    Ünlüler, Halep’te yaşanan insanlık dramına sessiz kalmadı. Demet Akalın’dan Ebru Gündeş’e, Alişan’dan Gülşen’e kadar birçok ünlü isim; ağır çatışmalar sonucu onlarca sivilin hayatını kaybettiği Halep’e yardım çağrısında bulundu. İşte ünlü isimlerin mesajlarından bazıları...

    Ünlü isimler tek yürek oldu #Halep

  • 9

    TRT 1'in sevilen yapımı 'Diriliş Ertuğrul'da 'Maria' karakterine hayat veren Sedef Şahin ile 'Philip' rolünü canlandıran Cenk Kangöz diziden ayrıldı.

    Diriliş Ertuğrul'da iki ayrılık

  • 10
    Merakla beklenen Gareth Edwards'ın yönettiği 'Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi' vizyona girdi. Ölüm Yıldızı'nın planlarını çalmayı görev edinen bir grubun mücadelesini ele alıyor.

    'Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi' vizyona girdi
  • 11

    Meltem Cumbul’un başrolünde rol alacağı Kırlangıç Fırtınası dizisine küçük bir bebeğin de dahil edileceğini duyunca 'bebek krizi' yaşanmış ve seti bırakmıştı. Cumbul'un yerine gelen yeni isim ise Emel Çölgeçen oldu.

    Meltem Cumbul'un yerine Emel Çölgeçen geldi

  • 12

    İngiliz kraliyet ailesinin veliahtı Prens Harry ve yeni sevgilisi ABD’li oyuncu Meghan Markle, ilk kez birlikte objektife yakalandı. İkili, Londra’da dünyanın en kalabalık caddelerinden biri olan Shaftesbury’de birlikte yürürken görüntülendi.

    Prens Harry’den sevgilisiyle ilk fotoğraf

  • 13

    İngiliz oyuncu Millie Bobby Brown, sadece 12 yaşında ve film başına 3 milyon sterlin (12,5 milyon milyon TL) kazanabilecek popülerliğe sahip.

    Hollywood’un 12 yaşındaki yeni yıldızı: Millie Bobby Brown

  • 14

    Milyonların kalbinde yer etmiş, hayatını kaybetse de değerini kaybetmeyecek birçok isim 2016 yılında aramızdan ayrıldı. İşte 2016 yılında aramızdan ayrılan isimler...

    2016'da hayatını kaybeden ünlüler

  • 15

    Gladyatör, Matrix, Yüzüklerin Efendisi, The Rocky Horror Picture Show. Bu filmlerin bazıları sinema tarihine yön verdi, bazıları kült oldu, bazılarıysa sinemada görsel ve teknik bir devrim yarattı. Ama milyonlarca izleyiciyi peşinden sürükleyen bu sinema şaheserleri aslında tamamen kusursuz değil. İşte kare kare film hataları...

    Ünlü filmlerin unutulmaz çekim hataları

  • 16

    Yabancı dizi meraklıları için 2017 yılında birbirinden dikkat çekici yeni yapımlar ekrana gelecek. İşte yeni yılda izleyicilerin beğenisini toplaması beklenen yeni TV dizileri...

    2017'nin merakla beklenen dizileri

  • 17
    Leonardo da Vinci'nin yeni keşfedilen eskizine 15,8 milyon dolar değer biçildi.  Eskizde Aziz Sebastian bir ağaca bağlı şekilde tasvir ediliyor. Çizimin yapıldığı 19,05'e 12,7 santimetre boyutundaki kağıdın arka yüzünde ise ışık ve gölge ile ilgili notlar ve diyagramlar bulunuyor

    Da Vinci'nin eskizine 15,8 milyon dolar değer biçildi
  • 18
    Yönetmen Çağan Irmak Türk dizilerini eleştirdi: Türkiye’de yaşıyorum ve Türk dizisi izlemek istiyorum ama dayanamıyorum.

    Yönetmen Çağan Irmak'tan Türk dizilerine eleştiri
  • 19
    Balıkesir'deki Daskyleion Antik Kenti'nde bu yıl yürütülen kazı çalışmalarında, M.Ö 600 ve 540 yıllarına tarihlenen "Lydia"lılara ait iki mutfak bulundu.

    Balıkesir'de 2 bin 600 yıllık mutfak bulundu
  • 20

    IMDb, 2016 yılında gösterime giren filmler arasında en güzel tanıtım görsellerini seçti.

    IMDb'ye göre 2016'nın en iyi film görselleri

  • 21
    Bu yıl 55 milyon sinema seyircisinden 29 milyonu, vizyondaki 169 Türk filmini izlemeyi tercih etti. Alper Çağlar'ın yönettiği "Dağ 2" bu yıl en çok izlenen film oldu.

    Türk filmleri Hollywood'u solladı
  • 22
    Kayseri'de çarşı iznine çıkan askerlerin hedef alındığı hain saldırıya tepki yağdı. Ünlü isimler sosyal medyada duygularını paylaştı. İşte teröre lanet yağan o paylaşımlardan bazıları...

    Kayseri'deki saldırıya ünlü isimlerden tepki
  • 23
    Barcelona Futbol Kulübü’nde top koşturan Arda Turan, kazancını gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Milli futbolcu, en son Selenium Ataköy’den ev satın aldı.

    Arda Turan'ın yeni yatırımı
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız