Hazal Kaya: Kendimi baskı altında hissediyordum

Hazal Kaya, popüler olmaktan dolayı hiçbir zaman yaşının insanı olamadığını söyleyerek, “Başarılı olmak, mükemmel görünmek, hata yapmamak için kendimi çok baskı altında hissediyordum” dedi.

Haberler 01.05.2018 - 11:03

  • 1

    'Bizim Hikaye' dizisinde Filiz karakterine hayat veren Hazal Kaya, Elele dergisine kapak oldu. Genç yaşta popüler olmasıyla ilgili 27 yaşındaki oyuncu, “Hiçbir zaman yaşımın insanı olamadım. Başarılı olmak, mükemmel görünmek ve hata yapmamak için kendimi çok baskı altında hissediyordum. O kodlanmış halleri içimden geldiği gibi yaşayamadım” ifadelerini kullandı.
  • 2
    Kaya, “Hayatta sorunlarla başa çıkma şekliniz nedir?” sorusuna ise “Açık, direkt ve net olmak. Konu neyse ve kiminle yaşıyorsam bu sorunu konuşmak ve yüzleşmek gerektiğini öğrendim. Yüzleşebileceğim biri yoksa karşımda, terapistime anlatıyorum” cevabını verdi.
  • 3
    İki yıldır Ali Atay’la birlikte olan Kaya, “Şu anda aşk hayatınızın neresinde duruyor?” sorusuna da, “En güzel yerinde” yanıtını verdi.
  • 4
    Hayatının en iyi döneminde olduğunu belirten Kaya, “Keyfim çok yerinde... Benim için şahane bir dönem” diye konuştu.
  • 5
    Genç kızlara tavsiyede de bulunan Kaya, “Hepimiz insanız, hayat zor, emin olun kendi şansımı kendim yarattım diyebilirim” ifadesini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız