Bengü: Her şey doğum günümde başladı

Şarkıcı Bengü, 5 yıl boyunca kimseyi sevemediğini, hayatında hiç evlilik teklifi almadığını anlattı. Bengü ayrıca yeni sevgilisiyle tanışma sürecini de anlattı.

Haberler 28.05.2017 - 11:21

  • 1

    "5 YIL KİMSEYİ SEVEMEDİM"

    Hürriyet'e konuşan Bengü şu sözleri dile getirdi: "O kadar zor günler geçirdim ki... Tek başıma kocaman bir evde 5 sene geçirdim. Çok ince eleyip sık dokumaya başlıyorsun bir yerden sonra. Kimseyi sevemedim. Kimseyi beğenemedim. Kimseyi kendime uygun göremedim."

  • 2

    "BİZ SELİM'LE BUNU YAKALADIK"

    "Ünlü kadınların yanındaki erkekler havaya giriyor olabilir mi?" sorusuna Bengü, "Olabilir. Çok tuhaf bir ego savaşı oluyor. Sen beni sev, bırak o sahnedeki Bengü’yü. Çünkü o başka bir şey. İşte biz Selim’le bunu yakaladık. O yüzden Allah nazarlardan saklasın diyorum" diyerek yanıt verdi.

  • 3
    "EVLENME TEKLİFİ ALMADIM"

    38 yaşındaki şarkıcı şöyle devam etti: "Ben hiçbir zaman yalan söylemedim. İnsanlar bunu bizden duysun istedim. Instagram’da fotoğraf paylaştım. Selim yurtdışındaydı. Fotoğrafı koymadan önce ona sordum, 'Çok güzel olur, arkandayım' dedi. Hiç evlenmedim. Evlenme teklifi de almadım. Kısmet olmadı. Artık bundan sonraki döneme bakacağız.
  • 4

    "AİLELERİMİZ TANIŞACAK"

    Urla’da dostlarımız var. Selim’le çok kıymetli şeyler yaşıyoruz ve ciddi düşünüyoruz. Çok da mutluyuz. Zaten Selim’in ailesi İstanbul’da yaşıyor. Aslen Rizeliler. Rize’yi görmedim ama Selim’le gideceğiz. Ailelerimiz de tanışacak tabii ki.

  • 5

    "INSTAGRAM'DAN TAKİPLEŞTİK"

    Biz aslında 17-18 sene önce tanışmıştık. Ortak arkadaşlarımız birlikteydi o zamanlar. Ben Kenan Doğulu’nun vokalistiydim. Selim ve ortak arkadaşlarımız bizi izlemeye gelmişti. Ben sahne aralarında masaya gidip sohbete katılıyordum. O zamanlar aramızda bir şey olmamıştı. Sonra ortak bir arkadaşlarımız aracılığıyla yeniden bir araya geldik. Birbirimizi Instagram’dan takip etmeye başladık.

  • 6

    "HER ŞEY DOĞUM GÜNÜMDE BAŞLADI"

    Ben kolay kolay takip etmem kimseyi ama pat diye onu takip ettim. Hatta Selim’e de 'Kusura bakma böyle pat diye takip etmeye başladım seni, utandım' dedim. 'Bir utanmaz varsa o da benim, çok mutlu olurum' dedi. Sonra mesajlaşmaya başladık. Her şey doğum günümde, 2 Nisan’da başladı."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız