İbrahim Erkal ilk değil (Beyin kanaması geçiren ünlüler)

Canısı, Erzurum'a gel, Unutmayacağım, Sırılsıklam gibi şarkılarıyla milyonlara ulaşan İbrahim Erkal, evinin otoparkında baygın olarak bulundu. İbrahim Erkal'ın beyin kanaması geçirdiği anlaşıldı. Ameliyat olan ve sağlık durumu ciddiyetini koruyan Erkal'ın rahatsızlığı akıllara beyin kanaması geçiren diğer ünlü isimleri getirdi. İşte geçmişte beyin kanaması geçiren ünlü isimlerden bazıları...

Haberler 13.04.2017 - 16:29

  • 1

    Ebru Gündeş

    1 Aralık 1999'da yeni kasetinin tanıtımı için basın toplantısı düzenleyen Ebru Gündeş albümdeki 'Dön Ne Olur' adlı şarkısını seslendirken bakışları birden değişti. Başının dönmeye başladığını işaret eden Gündeş yere düştü. Hastaneye kaldırılan sanatçının beynindeki kılcal damarlarında baloncuklar oluştuğu tespit edildi. Ebru Gündeş, geçirdiği iki beyin ameliyatı sonrası sağlığına kavuştu.

    İBRAHİM ERKAL'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

  • 2

    Hakan Altun

    20 Şubat 2007'de evinde nöbet geçiren Hakan Altun aile tarafından hastaneye götürüldü. Yapılan kontroller sonrası beyninde tümör olduğu tespit edilen Altun, ameliyata alındı. 2 ay içerisinde sağlığına kavuşan Hakan Altun kısa sürede 13 kilo aldı.

  • 3

    Rigobert Song

    Galatasaray ve Trabzonspor formaları giyen Kamerunlu eski futbolcu Rigobert Song, 2 Ekim 2016'da evinde beyin kanaması geçirdi ve komaya girdi. Fransa'da bir hastaneye nakledilmesinin ardından komadan çıkan 40 yaşındaki Song "Tanrı bana bir şans daha verdiği için çok mutluyum. Destek veren herkese çok teşekkür ederim" dedi.

  • 4

    Kenan Işık

    21 Mart 2014'te bir spor salonunda saunadan çıkarken düştü. Usta sanatçı düşme sırasında kafasını yere vurduğu için beyin kanaması geçirdi. Ambulans geldiğinde bilinci yerinde olmayan Kenan Işık, ameliyata alındı. Almanya'ya bir kliniğe götürülen Kenan Işık'ın tedavisi şu an evinde devam ediyor.

  • 5

    Michael Schumacher

    F1'in efsanesi Michael Schumacher, 29 Aralık 2013'te kayak yaparken kafasını kayaya çarptı. Başındaki yaralanmadan ötürü komaya giren Alman pilotun tedavisi sürüyor. 45 kilonun altına  düşen Michael Schumacher konuşamıyor ve yürüyemiyor. 

  • 6

    Kamil Sönmez

    Diyaliz için hastaneye giden Kamil Sönmez, kolunda bir uyuşma hissedince tomografi çekildi. Tomogrofide sanatçının beyin kanaması geçirdiği anlaşıldı. Karadeniz müziğinde önemli bir yere sahip olan Türk halk müziği sanatçısı Kamil Sönmez, 65 yaşında beyin kanaması geçirerek yaşamını yitirdi.

  • 7

    Ayhan Işık

    13 Haziran 1979 sabaha karşı Selimpaşa Kıyıkent'teki yazlık evinde şiddetli baş ağrısı ve kusma ile uyandı. Işık, doktor olan bir akrabasının da yazlığa uğraması ve durumunun iyi olmadığını fark etmesi ile kliniğe yatırıldı. Klinikte anevrizma rüptürü sonucu beyin kanaması tanısı koyulan Ayhan Işık üç günlük koma sürecinin sonunda kurtulamadı ve 16 Haziran 1979'da yaşama veda etti.

  • 8

    Yılmaz Zafer

    İlki 1994 Nisan ayında olmak üzere iki kalp krizi geçirerek uzun süre sağlık desteği alan sanatçı, bu nedenle geçirdiği beyin kanaması sonucu 1995'te yaşamını yitirdi.

  • 9

    Sırrı Elitaş

    Film çekimleri için gittiği Zonguldak'ta beyin kanaması geçirdi, hastaneye kaldırıldı. Sinema oyuncusu Elitaş, tedavi gördüğü hastanede 8 Ekim 2015 gecesi saat 00.00 sıralarında hayatını kaybetti.

  • 10

    Gül Yalaz

    Çöpçüler Kralı, Şalvar Davası ve Sultan gibi Türk sinemasının köşetaşı filmlerinde kamera karşısına geçen usta oyuncu, 2013'te beyin kanaması geçirdi. Çicek Taksi, Eyvah Kızım Büyüdü dizilerde de rol alan sanatçı rahatsılğına bağlı olarak 74 yaşında hayatını kaybetti. 

  • 11

    Coşkun Erdem

    11 aralık 2016'da İsviçre’de sahneye beyin kanaması geçirdi. İstanbul’a getirilen usta kanun sanatçısı Coşkun Erdem, ertesi sabah hayatını kaybetti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız