İçimdeki Fırtına hakkında her şey (Oyuncular anlattı)

Star TV ekranlarında bu akşam başlayacak İçimdeki Fırtına'nın başrollerini Merve Boluğur, Yusuf Çim, Gizem Karaca, Burak Yamantürk, Mehmet Özgür, Levent Can, Tarık Pabuççuoğlu, Bilge Şen, Servet Pandur ve Hatice Aslan paylaşıyor. Dizinin oyuncularından Boluğur, Karaca, Yamantürk ve Aslan yeni diziyi anlattı. (Batuhan DURMUŞ / batuhan.durmus@ntv.com.tr)

Haberler ntv.com.tr 11.02.2017 - 13:04

  • 1

    "AŞKINI ELİNDEN ALSANIZ ÖLÜR"

    "Çok heyecanlıyız. Aylarca emek verdik. Ekiple baştan beri çok çabuk kaynaştık. Sanki önceden tanışıyormuş gibiydik. Bu da işe yansıdı. Hikayeyi çok severek kabul ettim. İçinde yer almak istediğim bir işti. Hikayemiz aşk ve intikam. Ben Ezgi karakterini canlandırıyorum. Ezgi de gözü kara hırslı bir karakter. Biraz da arızalı diyebiliriz. Emre'ye (Yusuf Çim) çok aşık. Aşkını elinden alsanız ölür. Seyirci Ezgi'ye hak verecektir. Artık takdir izleyicinin."

  • 2

    "ÇEKİMLERE İTALYA'DA BAŞLAMAK ENERJİ KATTI"

    "Çekimlere İtalya'da başladık. Uzun bir aradan sonra yurt dışında başlamam ayrı bir keyif oldu. Bir tatil yerinde işe başlamam ayrı bir enerji kattı. Eminim çekimlere de yansımıştır. Yönetmenimle daha önce çalıştım. Kendisini çok severim, rahattır çalışılması. Tekrar buluştuğumuz için ayrı bir güzel oldu."

  • 3

    "İZLEYİCİ YORUMLARINI MERAK EDİYORUM"

    "Çekimlerde dans sahnesi biraz zorladı. Bu sahne için bir kere derse gittim. Biraz heyecanlandım sonra akışına bıraktım. Oyuncu koçumla birikte hazırlandım. Yaptığım işin sonucunu ve izleyicinin yorumlarını merak ediyorum."

  • 4

    "UÇURUM SAHNESİ TEDİRGİN ETTİ"

    "Uçurum sahnesinde Gizem (Karaca) için tedirgin oldum. Tedbir ve kontroller var ama yanlışlıkla fazla itebilirim gibi, bir de oynarken kaptırabiliyorsunuz bazen. Öyle anlarda karşımdaki kişi için tedirgin oldum."

  • 5

    "FIRAT DİZİNİN KİLİT İSMİ"

    "Dizideki karakterim Fırat Ateş. Bir avukat ve her şeyi önceden planlayan kilit isim. Herkesin hayatına bir dokunuşu var. Dönüm noktalarında Fırat'tan kaynaklanan bir durum oluyor. Bazen diğer karakterler bir plan yaptıklarını sanıyor ancak Fırat bunu önceden planlamış ve önceden yaptırmak istediği için yaptırıyor. Zeki ve güçlü bir karakter, aynı zamanda her şeyi kontrol ediyor. Karaktere hazırlanırken avukat bir arkadaşım var, kardeşim gibi aynı zamanda avukatım ondan bir şeyler aldım. Gerisine kendim hazırladım."

  • 6

    "İNTİKAM DUYGUSU VAR"

    "Fırat hep sonrasını planlayarak hareket ediyor. İyi bir karakter ve yaptığı her şeyin bir sebebi var. Çünkü sıkıntılı bir geçmişi var. Başına gelenleri daha sonra görüyoruz. Çocukluğuna kadar inen süreci ileriki bölümlerde göreceğiz. Biraz intikam duygusu da var. Dizideki her karakter birbirinin hayatına dokunuyor. Ve herkesin birbiriyle bağlanıtısı var. Gerçek hayattan da parçalar var. Çok hareketli ve entirikalı bir çalışma oldu. Herkesin kendinden bir şeyler bulacağı bir iş bu. Sadece dereceleri farklı olacak."

  • 7

    "OĞLUNA BİLE KÖTÜLÜK YAPIYOR"

    "Dizinin senaryosunu İpek Kadıoğlu yazıyor. Dördüncü bölümü okudum. Okurken dördüncü bölüme kadar seyirci gelirse ondan sonrasını hiç bırakamazlar. Perihan karakteri hırslı, işine odaklı, hayatında aşk yok. Hedefine direk kitlenerek oraya doğru ilerliyor. Dikkatli ve soğukkanlı. Diğer oynadığım karakterlerde de kötü özellikler vardı. Ama bu biraz daha katı. Ne istediğini bilen hiç kafası karışmayan bir kadın. Pek hassas yanı yok. Hemen hemen herkese kötülük yapıyor. Oğluna bile farkına varmadan kötülük yapan bir karakter."

  • 8

    "FARKLI HAYATLAR VAR"

    "Yapım şirketimiz, set ekibimiz, kanalımız çok iyi. Star benim ilk göz ağrım. Birçok şeyin buluştuğu bir noktadayım. O yüzden bu işin sürmesini istiyorum. Birçok dizi tekrar gibi görünüyor. Ama bunda herkesin kendini bulacağı, birçok kanal var. Tek bir hayattan gitmiyor. Farklı hayatlar var. Hangisinde kendinizi bulursanız orada yürüyebilirsiniz. "

  • 9

    "İNTİKAM İÇİN DEĞİŞİYOR"

    "Yönetmenimiz sette çektiğimiz sahneleri bizlere izletmeyi sevmiyor. Fragman dışında seyirci kadar biliyorum. Çok heyecanlıyım. İki kız kardeşin hikayesi olarak başlıyor. Normal günümüz aşk hikayesi de var içerisinde. Sonradan işler değişiyor. Bir kardeş daha sert daha sinirli. Diğeri tamamen saftirik. Daha mutlu ve her şeye toz pembe bakan bir kız. Bu kızın başına gelen olaylar yüzünden değişimini göreceğiz. İntikam için değişime giriyor. Bu değişim beni heyecanlandırıyor. "

  • 10

    "ÇOK ZOR VE SOĞUKTU"

    "Uçurum sahnesi çok zor ve soğuktu. Sonra denize girme olayım oldu. Aralık ayında Şile'de denize de girdim. Neredeyse her projemde bir deniz sahnem oluyor. "

  • 11

    "SAÇIMIZI YOLUYORUZ"

    "Merve (Boluğur) ile bazı sahnelerde birbirimizin saçımızı başımızı yoluyoruz. Sahne bitince birbirimize "iyi misin" diyoruz. "

  • 12
    "VİTAMİNLERİYLE GEZİYOR"

    Mehmet Özgür ile oynamaktan çok memnunum ve güzel şeyler kapıyorum ondan. Hatice Aslan ise çok tatlı bir insan. Bizi sette besliyor. "Al kızım şunu ye bunu ye" diyor. Vitaminleriyle geziyor. Oyunculuk açısından ondan da karşılık alıyorum.
  • 13
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız