Idris Elba: Corona virüsün akıl sağlığım üzerinde travmatik bir etkisi oldu

Aktör, yapımcı, yönetmen ve müzisyen olarak çalışacağı yeni proje için Apple ile anlaşma sağlayan Idris Elba, corona virüsün akıl sağlığı üzerinde travmatik etki yarattığını söyledi. 

Haberler 15.07.2020 - 06:36

  • 1

    Corona virüse yakalanan ve hastalığı yenen Idris Elba; Radio Times’a verdiği röportajda, artık tamamen iyileştiğini ve hayatta olduğu için şanslı ve müteşekkir hissettiğini söyledi.

  • 2
    Hastalığın kendisini zihinsel olarak etkilediğini belirten 47 yaşındaki oyuncu "Hastalığın belirtilerini göstermiyordum bu yüzden herkeste görünen büyük belirtiler bende yoktu. Beni zihinsel olarak çok kötü etkiledi. Çünkü virüse dair çok fazla bilinmez vardı. Bilinmeyen bir konu olduğundan kendimi konuşmaya mecbur hissettim. Bu yüzden bunun benim ve karımın üzerindeki zihinsel etkisi epey travmatik oldu" dedi.
  • 3
    Yaşananları hatırlamak amacıyla dünyanın her yıl bir haftalık tecride girmesi gerektiğini söyleyen ancak tepkiler üzerine sözlerini geri alan Elba "Yaşadıklarımın üstesinden gelmek için tecride ihtiyaç duydum. Aslında dünyanın da tecride ihtiyacı olduğu ortaya çıktı" dedi.
  • 4

    Öte yandan Altın Küre ödüllü oyuncunun; aktör, yapımcı, yönetmen ve müzisyen olarak çalışacağı yeni proje için Apple ile anlaşma imzaladığı ortaya çıktı. 

  • 5
    Geçen yıla Hızlı ve Öfkeli'deki performansıyla damga vuran; people dergisine tarafından yılın en seksi erkeği seçilen, Altın Küre ödüllü oyuncu Idris Elba ve şirketi, Apple için içerik ürütmek üzere anlaşma sağladı.
  • 6
    Idris Elba ve sahibi olduğu Green Door Pictures yapım şirketi, Apple’ın yayın platformu Apple TV Plus için hem seri, hem de film üretecek.  Elba projede bir aktör, yapımcı, yönetmen ve müzisyen olarak bu içeriklerde görev alacak.

  • 7
    47 yaşındaki oyuncu; böylece Oprah Winfrey, Alfonso Cuaron, Julia Louis-Dreyfus, Justin Lin, Kerry Ehrin, Jason Katims, Lee Eisenberg, Monica Beletsky, Sharon Horgan, Alena Smith ve Simon Kinberg de yer aldığı Apple yıldızları arasına ismini yazdırdı.


  • 8
    Idris Elba daha önceden kesinleşen ve önümüzdeki dönemde seyirciyle buluşacak 5 projesi bulunuyor:

    Luther / John Luther
    Three Thousand Years of Longing
    The Harder They Fall /2021
    The Suicide Squad /2021
    Concrete Cowboy / 2020
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız