Jill Biden'in eski First Lady Melania Trump'a karşı 'dergi kapağı' zaferi

ABD’nin bir önceki First Lady’si Melania Trump tüm çabasına rağmen Vogue dergisine kapak olamamıştı. Ancak ABd'de yeni yönetimle  beraber First Lady olan Jill Biden, Vogue’un kapağında yer aldı. Bu durum, Amerikan basınında 'zafer' olarak nitelendirildi.

Haberler 01.07.2021 - 12:27

  • 1
    ABD Başkanı Joe Biden’ın eşi First Lady Jill Biden (70) ünlü moda dergisi Vogue’un Ağustos 2021 sayısının kapak yıldızı oldu.
  • 2
    Önceki First Lady Melania Trump (51), Donald Trump'ın dört yıllık iktidarları boyunca çok istemesine rağmen prestijli dergiye kapak olamamıştı. Yeni Jill Biden'ın ise eşiyle birlikte iktidarlarının başlamasından sadece 5 ay sonra Vogue’da yer alması dikkat çekti.
  • 3
    ABD başkanlarının eşlerinin, Vogue dergisine kapak olmaları bir gelenek olarak devam ediyor. Buna “Vogue dergisine kapak olma rozetini takmak” da deniliyor.
  • 4
    Daha önce Michelle Obama da Vogue dergisine kapak olmuş ve derginin o sayısı satış rekorları kırmıştı.
  • 5

    Yine aynı şekilde şimdiki ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris de derginin Şubat 2021 sayısına kapak olmuştu.

    Ancak ilk siyahi başkan yardımcısı da olan Harris'in, çekimlerde kullanılan ışıklandırma nedeniyle ten rengi oldukça beyaz göründüğünden dolayı, dergi tepki çekmişti. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız