Kanye West'ten kafa karıştırıcı yeni mesajlar: Ben yeni Musa'yım

ABD başkanlığına aday olmasından bu yana ilginç tweet'leriyle kafaları karıştıran Kanye West, yeni tweet serisinde kendini “yeni Musa” olarak adlandırdı.  

Haberler ntv.com.tr 15.09.2020 - 08:49 Son Güncelleme : 15.09.2020 - 08:59

  • 1

    ABD başkanlığına aday olan Kanye West, Twitter’dan paylaştığı ses getirici ve bir o kadar da kafa karıştırıcı yeni mesajlarıyla gündemde.

    43 yaşındaki rap şarkıcısı, attığı tweet’lerde kendini “Yeni Musa” olarak adlandırdı.  

  • 2

    West, “Sony ve Universal ile sözleşmem bitene kadar daha fazla müzik yapmayacağım” derken Drake ve J. Cole’un kendisinden özür dilemesini istedi ve arasının bozuk olduğu bilinen Jay-Z ile görüşmek istediğini belirtti.

  • 3

    West, mesajında, “Universal ve Sony'de herkesin sözleşmesini görmem gerekiyor. Halkımın köleleştirilmesini izlemeyeceğim. Halkım için hayatımı tehlikeye atıyorum. Müzik endüstrisi ve NBA günümüzün köle gemileridir. Ben yeni Musa’yım” ifadesini kullandı.

  • 4

    ZENGİNLİK MESAJINI SİLDİ

    “Amerika’nın en zengin ikinci siyahıyım. Özgür kalmamız için tüm halkıma ihtiyacım var” tweet’ini atan West, daha sonra bu tweet’i silerek, “Zenginlik aile sevgimizde, kardeşlerimizde ve Tanrı’ya hizmetimizde” mesajını yazdı.

  • 5

    KIM KARDASHIAN'DAN BOŞANMAK İSTEDİĞİNİ DE YAZDI

    ABD başkanlığı için aday olduktan sonra attığı ilginç tweet'lerla daha önce de kafaları karıştıran Kanye West, iki yıldır eşi Kim Kardashian'dan boşanmaya çalıştığını açıklamış, ayrıca, ırkçılıkla suçladığı kayınvalidesi Kris Jenner'la yazışmalarının ekran görüntüsünü de paylaşmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız