Kenan Doğulu "Sorun yok" dedi Beren Saat eski sevgilisi Efe Güray'ı paylaştı

Boşanacakları iddialarıyla gündemde olan Kenan Doğulu ile Beren Saat'ten konuya ilişkin karşılık açıklama ve paylaşımlar geldi. Doğulu'nun "İyiyiz bir sorun yok" açıklamasının ardından Saat, eski sevgilisi Efe Güray ile birlikte çekilen fotoğrafını kalp emojisiyle sosyal medyadan yayınladı.

Haberler 10.05.2019 - 14:41

  • 1
    Beren Saat ile boşanacakları iddialarıyla ilgili tüm soruları yanıtsız bırakan Kenan Doğulu, sonunda suskunluğunu bozdu.


  • 2
    Doğulu, "3. şahısları ilgilendiren bir mevzu olduğunda bunu anons ederiz. O yüzden endişelenen insanları haklı görüyorum, önlerinde sevgi ve saygıyla eğiliyorum" dedi.


  • 3
    "Beren sette ve çok yoğun" diyen Doğulu, "Yaptığınız her negatif haber istese de istemese de eşimizi dostumuzu üzüyor. Telefonlarımız susmuyor. İyiyiz bir sorun yok keyfimiz yerinde" ifadelerini kullandı.


  • 4
    Doğulu'nun bu açıklamalarının hemen ardından Saat, vefat eden eski sevgilisi Efe Güray'ın fotoğrafını 'kalp' emojisi koyarak sosyal medya hesabından paylaştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız