Kim Kardashian bin kişiye 500'er dolar para verecek

Kim Kardashian'dan takipçilerine nakit para hediyesi! Ünlü reality show yıldızı, sosyal medyadan, bin şanslı kişiye 500’er dolar hediye edeceğini duyurdu. 

Haberler 22.12.2020 - 07:33

  • 1

    Kim Kardashian nakit para hediye ediyor! KKW Beauty markasının kurucusu ve reality show yıldızı, bin şanslı kişiye 500’er dolar hediye edeceğini duyurdu.

  • 2

    40 yaşındaki Amerikalı yıldız, Twitter’dan paylaştığı mesajında “Selam arkadaşlar! Yılın en mükemmel zamanı. Biliyorum 2020 çok zordu ve insanlar mücadele ediyor ve kiralarını nasıl ödeyeceklerine, tabağa nasıl yemek koyacaklarına ya da çocukları için ağacın altına nasıl hediye koyacaklarına dair endişe duyuyor. 1000 kişiye 500 dolar göndererek sevgiyi yaymak istiyorum” yazdı.

  • 3

    Kardashian’ın 500 dolar vermek için şartı ise belirlediği etiket ile yanıt yazmak oldu.

  • 4

    Ünlü yıldızın hayranları, binlerce mesaj yağdırdı ve böyle bir fırsat verdiği için Kardashian’a minnettar olduklarını belirtti.

  • 5

    MİLYARDERLER STATÜSÜNDE

    Yazın güzellik şirketinden 200 milyon dolarlık hisse satan Kim Kardashian, 'milyarder' statüsüne ulaşmıştı. KKW Beauty adlı güzellik şirketindeki yüzde 20'lik hissesini Coty şirketine satan ünlü isim, bu satışla markasının değerini 1 milyar dolara çıkarmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız