Kim Kardashian ile Kanye West boşanırken 2,2 milyar dolarlık serveti bölüşecek

Boşanma aşamasına geldikleri söylenen, ancak boşanma detaylarını basından gizli tutmak için çaba sarf ettikleri ileri sürülen Kim Kardashian ve Kanye West çiftinin 2,2 milyar dolarlık serveti nasıl bölüşecekleri merak konusu.

Haberler ntv.com.tr 07.01.2021 - 07:42

  • 1

    Kim Kardashian ve Kanye West çifti hakkında boşanma iddiaları gündemdeyken, şimdi, paylaşmaları gereken servet konuşuluyor. Çiftin 2,2 milyar dolarlık serveti için mücadele içine girmesi bekleniyor.

  • 2

    MALİKANE KİMDE KALACAK?

    40 yaşındaki reality show yıldızı ile 43 yaşındaki rap şarkıcısının mal paylaşımında, Los Angeles’ın Calabasas ilçesindeki Hidden Hills bölgesinde yer alan 60 milyon dolar değerindeki malikanenin kimde kalacağı merak konusu. 

  • 3
    Lisa Marie Presley’e ait olan evi 2014 yılında 20 milyon dolara alan Kardashian ve West, üç yıl süren yenileme aşamasında ev için 20 milyon dolar daha harcadı. Evin bugünkü değeri 60 milyon dolara ulaştı.
  • 4

    North (7) Saint (5), Chicago (2) ve Psalm (1) adlarında dört çocuğu olan Kardashian-West çifti, devasa evlerini en son Şubat 2020’de Architectural Digest dergisine açmıştı.

  • 5

    'BİLGİ SIZDIRILMAMASI İÇİN TİTİZ DAVRANIYOR'

    Daily Mail’in haberine göre, Kim Kardashian resmi olarak boşanma gerçekleşmeden boşanma anlaşmasını gerçekleştirmek istiyor. Kardashian, boşanmanın halkla ilişkiler kampanyasını kontrolü altında tutmaya çalışıyor ve boşanma belgelerinin basına sızdırılmaması konusunda titiz davranıyor.

  • 6

    Page Six’in haberine göre Kardashian, Calabasas’taki evin kendisinde kalmasını istiyor, çünkü çocuklarının alışkın olduğu evde yaşamaya devam etmelerini amaçlıyor.

  • 7

    Kardashian-West cephesinden boşanmayla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, kaynaklar, Kanye West’in başkanlık seçimi kampanyası esnasında karısı hakkında sarf ettiği sözlerin bardağı taşıran son damla olduğunu, Kardashian’ın daha fazla katlanmak istemediğini öne sürerek boşanmanın gerçek olduğunu belirtti.

  • 8

    The Mirror gazetesinin haberine göre, West Wyoming’deki çiftliğinde kalırken Kardashian, dört çocuğu ile birlikte Los Angeles’taki evde yaşıyor.

    People dergisine göre Kardashian, daha önce Hilary Duff, Christina Aguilera ve Angelina Jolie gibi isimlerle çalışan ünlü avukat Laura Wasser'i tuttu.

    Kardashian, NBA yıldızı eski eşi Kris Humphries ile 72 gün süren evliliğini bitirirken de Wasser ile birlikte çalışmıştı.

  • 9

    SEÇİM KAMPANYASINDA İPLER KOPTU

    Birkaç aydır ayrı hayatlar yaşadığı söylenen çiftin ilişkisinin, West’in ABD’ye başkan adayı olduğu zamanlarda koptuğu düşünülüyor. West, seçim kampanyası döneminde, Twitter paylaşımlarıyla gündeme gelmişti. Eşi ile iki yıldır boşanmaya çalıştığını söyleyen West, daha sonra bu paylaşımını silse de evliliğin çatırdadığı görüntüsünü vermekten kurtulamamıştı. Kardashian, bu açıklamanın ardından eşinin bipolar bozukluğu olduğunu ve anlayışla karşılanması gerektiğini söyleyerek West’in arkasında durmuştu.

    West ayrıca Kim Kardashian ile annesi Kris Jenner hakkında da ırkçı oldukları ve kendisini zorla hastaneye kaldırma istedikleri suçlamalarını yapmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız