Kim Kardashian sevgilisi Pete Davidson hakkında ilk kez konuştu

Kim Kardashian, bir süredir birlikte olduğu komedyen sevgilisi Pete Davidson ile ilgili ilk kez konuştu. Kardashian, yeni başlayacak reality şov programında, sevgilisiyle birlikte izleyici karşısına çıkabileceklerini ve bundan çekinmediklerini dile getirdi.  

Haberler ntv.com.tr 10.03.2022 - 12:25 Son Güncelleme : 10.03.2022 - 12:27

  • 1

    Kim Kardashian, bir süredir birlikte olduğu komedyen sevgilisi Pete Davidson (28) ile ilgili sessizliğini ilk kez bozdu.

    Daha önce yeni ilişkisi hakkında açıklama yapmayan 41 yaşındaki reality şov yıldızı, yeni başlayacak programında, sevgilisi Davidson ile ilgili açıklamalar yapacağını ve izleyicilerin daha fazla bilgi sahibi olacaklarını söyledi.

  • 2

    Davidson ile ilişkisini ilk kez birinci ağızdan onaylayan Kardashian, yeni başlayacak reality şovunda izleyicilerin sevgilisiyle arasındaki bağı açıkça göreceğinin sinyallerini de verdi.

  • 3

    "İZLEYİCİLER MERAK EDİLENLERİ ÖĞRENECEK"

    Variety’e konuşan ünlü yıldız, “Davidson ile henüz bir çekim yapmadık ve buna karşı değilim. O, herhangi bir durumda kameralardan kaçmaz. İzleyiciler programda, nasıl tanıştığımızı, ilk kimin kime ulaştığını ve ilişkimiz hakkında merak edilenleri öğrenebilir” dedi.

  • 4

    İlişkisiyle ilgili konuşmaya artık açık olduğunu söyleyen Kardashian’ın yeni reality şov programı, 14 Nisan’da dijital platform aracılığıyla izleyiciyle buluşacak.

    İkili, ilk zamanlarda ilişkilerini doğrulamamış ve herhangi bir açıklama yapmamıştı.

  • 5

    İlişkideki sessizliği bozan ilk isim Davidson olurken, geçtiğimiz şubat ayında, katıldığı bir televizyon programında, Kardashian'la ilişkisini resmen doğrulamıştı.

    Komedyen, katıldığı programda kız arkadaşından bahsetmekten çekinmemiş ve dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.

  • 6

    Davidson, Kardashian ile ilgili, "İşim olmayan zamanları kız arkadaşımla ve arkadaşlarımla evde geçiriyorum. Instagram ya da Twitter kullanmıyorum. İş dışında çok fazla bir şey yapmıyorum" demişti.

  • 7

    Kardashian’ın yeni ilişkisiyle ilgili, eşi Kanye West ile boşanarak resmen bekar ilan edildikten sonra konuşması da dikkat çekti.

    Kim KardashianKanye West (44) ile sekiz yıllık evliliğini bitirmesinin ardından, geçtiğimiz hafta çarşamba günü mahkeme tarafından resmi olarak bekar ilan edilmişti. 

  • 8

    Los Angeles Yüksek Mahkemesi, Kardashian'ın bekar ilan edilme talebini yasal olarak kabul ederken, West'in itirazını dikkate almamıştı.

    Mahkeme, West’in, eski eşinin bekar ilan edilme talebine itirazını, dava süresince devam eden tutarsız davranışları, çıkardığı zorluklar ve dördüncü kez avukat değiştirmesi üzerine reddetmişti.

    Çiftin, dört çocuğunun velayeti ve mal paylaşımı konusu henüz netleşmedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız